Hesap makinesi lazım nasil bisi almam lazim bilmiyorum öneri istiyorum
Hocam dedigim boyle bisi degil uzerinde bir suru fonksiyon olanlardan![]()
kar-bul Profesyönel 12 Haneli Büyük Boy Dijital Hesap Makinası - Fiyatı, Yorumları
Profesyönel 12 Haneli Büyük Boy Dijital Hesap Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
al sanayi bakkal usülü bir şey 2+2 yapmıyacakmısın 8k hz rapid trigger bunlaradamı geldi
Hocam google fonksiyonlu hesap makinesi yazıp herhangi birini alabilirsiniz bir fark yok aralarındaHocam dedigim boyle bisi degil uzerinde bir suru fonksiyon olanlardan
casionun orj hesap makinelerini alabilirsin zaten bilimsel hesap makinesiyle ayni ozellikler hepsinde oluyor. fake casiolarda islemler gecikmeli gerceklesiyor ve hatali islem yapabiliyor.Hocam dedigim boyle bisi degil uzerinde bir suru fonksiyon olanlardan
neyine haha attın anlamadım. casioya 10 kat para vermeye gerek yok ikiside aynı sonucu çıkarıyor.casionun orj hesap makinelerini alabilirsin zaten bilimsel hesap makinesiyle ayni ozellikler hepsinde oluyor. fake casiolarda islemler gecikmeli gerceklesiyor ve hatali islem yapabiliyo
Bilimsel hesap makinesi alman lazım, çoğu ders programlanabilir olmayanları kabul eder. Alacağın derslere de bağlı yani ve şimdiden almana da gerek yok lazım olunca alınabilir. Mesela bazı hocalar çok takmıyor elinizde ne varsa getirin diyor bazıları integral alan makineleri getirmeyin, programlanabilir makine getirmeyin vs diyebiliyor ve sınav öncesi makineleri kontrol edebiliyor.Hesap makinesi lazım nasil bisi almam lazim bilmiyorum öneri istiyorum
Valla %1 ihtimal bile olsa makinenin sınav ortasında gidip okulu uzattırma ihtimali varsa ben Casio alırım kafam rahat eder. Zaten çok pahalı değil 500-600TL bandına bulunuyor.neyine haha attın anlamadım. casioya 10 kat para vermeye gerek yok ikiside aynı sonucu çıkarıyor.
1-2 ders için makine almaya da gerek yok bence, birilerinden ödünç al geçmühendislik okuyorsanız hesap makinesi çok kullanılıyor ve orijinal casio alın. bir iki ders için alacaksanız 150 liralık bilimsel hesap makinesi yeter