Üniversite İçin Hesap Makinesi Önerisi

Grafik cizmesi falan lazim mi bazi derslerde izin verilmiyor. Grafiz cizme ve fonksiyon hafizasi gerekli mj ogren

Dostum sınıftaki çoğunluk hangisini aldıysa onu al eğer istatistik gibi bir dersin varsa basacağın tuşları ezberlemen gerekiyor kolayda olmuyor sınavları

mühendislik okuyorsanız hesap makinesi çok kullanılıyor ve orijinal casio alın. bir iki ders için alacaksanız 150 liralık bilimsel hesap makinesi yeter

Hesap makinesi önerisi ilk defa gördüm vallaha

Hesap makinesi lazım nasil bisi almam lazim bilmiyorum öneri istiyorum
Bilimsel hesap makinesi alman lazım, çoğu ders programlanabilir olmayanları kabul eder. Alacağın derslere de bağlı yani ve şimdiden almana da gerek yok lazım olunca alınabilir. Mesela bazı hocalar çok takmıyor elinizde ne varsa getirin diyor bazıları integral alan makineleri getirmeyin, programlanabilir makine getirmeyin vs diyebiliyor ve sınav öncesi makineleri kontrol edebiliyor.

Safe olayım dersen programlanmayan integral vs alınmayan basit bilimsel makinelerden al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neyine haha attın anlamadım. casioya 10 kat para vermeye gerek yok ikiside aynı sonucu çıkarıyor.
Valla %1 ihtimal bile olsa makinenin sınav ortasında gidip okulu uzattırma ihtimali varsa ben Casio alırım kafam rahat eder. Zaten çok pahalı değil 500-600TL bandına bulunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,045
Üyeler
204,598
Son üye
Emrullah Unal
Geri