PC Acilirken Goruntu Vermiyor ?

w6sgx

80+
Reaksiyon skoru
0
bilen birisi yardimci oluversin yapay zekaylada yapamadim ben kasa degisimi yapmistim icindekileri baska kasaya aktardim sonra eve geldigimde acamadim aciliyor kasa ama goruntu gelmiyor anakartta beyaz VGA isigi yanik kaliyor gittim adama dedim ekran kartina giden guc kablosunu yedek olaniyla degistirdi kendi monitorune takti calisti eve geldim verdigi dpi kablosuyla calistirdim olmustu ama 1 2 ay gecti ve tekrardan boyle oldu sorun ne olabilir ?

evet vga isigi beyaz sekilde yanık kalıyor goruntude gelmiyor
Bilgisayardan anlıyor musun? Ekran kartı sök tak, elin yatkın mıdır? Ayrıca elinde hdmi kablo var mı?

Son düzenleme:
bilen birisi yardimci oluversin yapay zekaylada yapamadim ben kasa degisimi yapmistim icindekileri baska kasaya aktardim sonra eve geldigimde acamadim aciliyor kasa ama goruntu gelmiyor anakartta beyaz VGA isigi yanik kaliyor gittim adama dedim ekran kartina giden guc kablosunu yedek olaniyla degistirdi kendi monitorune takti calisti eve geldim verdigi dpi kablosuyla calistirdim olmustu ama 1 2 ay gecti ve tekrardan boyle oldu sorun ne olabilir ?
kablo değişimi çözüm olabilir.

Bilgisayardan anlıyor musun? Ekran kartı sök tak, elin yatkın mıdır? Ayrıca elinde hdmi kablo var mı?
hdmi de var şimdi taktim denedim ama buda olmadi aynisi oldu hic ekran karti sokmedim ondan risk almak istemiyorum ama yuvasina oturuluk vidalar falan sıkılmıs orda sorun gozukmuyor

anakarta takmıyon demi sistem ne

kablo değişimi çözüm olabilir.hdmi de taktim olmadi valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakarta takmıyon demi sistem ne
h810m anakart 5060 intel ultra 5 225f anakarti ellemedim bahsettigim kablo dpi kablo ama kablolarla alakasi yok hdmi taktim olmadi kablolari sokuncede vga isigi beyaz sekilde yanmaya devam ediyor

hdmi kablo vardi taktim denedim yine olmadi kablolari soktum gene ayni vga isigi devam ediyor yanmaya kablolarla alakasi yok anlamadim valla sorun ne ekran karti takip cikarmadim hic risk almak istemiom o yuzden

h810m anakart 5060 intel ultra 5 225f anakarti ellemedim bahsettigim kablo dpi kablo ama kablolarla alakasi yok hdmi taktim olmadi kablolari sokuncede vga isigi beyaz sekilde yanmaya devam ediyor

hdmi kablo vardi taktim denedim yine olmadi kablolari soktum gene ayni vga isigi devam ediyor yanmaya kablolarla alakasi yok anlamadim valla sorun ne ekran karti takip cikarmadim hic risk almak istemiom o yuzden
ekran kartı pcie sök tekrar tak psuya gideni de aynen yap. istersen tekrar başlat pcyi devam ediyor mu diye. yapabilirsen yeniden açmadan ekran kartını yuvadan çıkar tekrar tak. çıkarması çok ba<sit ytde video vardır.

Tecrüben olmadığı için seni cesaretlendirmek istemiyorum dostum. Panik yapıp karta da zarar verme ihtimalin var. Forumdan destek almak yerine bir mahalle bilgisayarcısına götür başında bekle baksın.

Ekran kartı başka monitörde görüntü veriyorsa monitör sorunlu. Denebilir. Ama monitör sağlamsa ekran kartı sorunlu o zaman. Ekran kartı marka model ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,294
Üyeler
204,411
Son üye
onderkarbuz
Geri