🔥İndirim R7 7800x3d - RTX 5080 - X870 - 1tb SSD - 32gb Ram 163.758 TL

Sadece ram konusunda değil genel olarak birçok farklı anakartı deneyimleyip ve araştırdığı bilgiyi bize düzgün bir şekilde aktardığı için ona güveniyorum diyeyim. Özellikle msi anakartları hiç stabil ve iyi bulmuyordu. İsteyen istediğini alsın tabi ki ama ben önermiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayhan hocanın youtube kanalı mı var?
Ne bileyim o kadar hakim değilim işte yap hesabını

bu da benim paketim 5080 ekran kartı fiyatından daha ucuza 5080 oem paket, 5080 almak isteyenlere çözüm

Ekler

• IMG_8129.webp
    IMG_8129.webp
    95.7 KB · Hit: 146
1791121514433.webp

Bir kaç düzenleme yaptım; sizce nasıl beyler. Alınır mı?

nası yaptın len
En ucuz oem paketi seçip sadece ekran kartı yükseltmesiyle daha ucuza geliyor. Çoğu sitede oluyordu bu ara hepsi uyandı ama vatan babalığa devam ediyor, çok kararsızım 9070xt den 5080 e geçsem mi diye

Sistemde anakart düşürme opsiyonu yok maalesef
Benim bir üst mesajda dediğim gibi farklı oem paketi seçip istediğin yükseltmeleri yapmayı dener misin belki daha uyguna bile çıkar, ucuz oemlerden birini seç istediğin parçalar olacak şekilde yükselt, aynı kasayı kullanıyorum bu arada çok memnunum güç kaynağı özellikle çok iyi

En ucuz oem paketi seçip sadece ekran kartı yükseltmesiyle daha ucuza geliyor. Çoğu sitede oluyordu bu ara hepsi uyandı ama vatan babalığa devam ediyor, çok kararsızım 9070xt den 5080 e geçsem mi diye

Benim bir üst mesajda dediğim gibi farklı oem paketi seçip istediğin yükseltmeleri yapmayı dener misin belki daha uyguna bile çıkar, ucuz oemlerden birini seç istediğin parçalar olacak şekilde yükselt, aynı kasayı kullanıyorum bu arada çok memnunum güç kaynağı özellikle çok iyi
Özelleştirmeyi yaptığın sistemi paylaşabilir misin hocam?

Özelleştirmeyi yaptığın sistemi paylaşabilir misin hocam?

Bu sistem ama 7800x3d seçeneği yok mesela uugun fiyatlı içinde 7800x3d olanı bi seçip dener misin senin için

Alıntıyı görüntüle

Piyasada Tek Tek Parça Parça Toplayınca 220.278 tl çıkmaktadır 57.605 tl daha uygun fiyatlıdır düşünen taksitli isteyen baksın

BEYAZ RENK 360 MM SOGUTUCU BİTTİGİ İÇİN 1084 TL FARKA

Alıntıyı görüntüle
güzel fiyat da paraflılar yine ayrıcalıklı

Geri