İş Görüşmesinde Yaşadığım İlginç Şey

Reaksiyon skoru
7
Normalde bulaşıkçı pozisyonuna başvurmuştum, ilanda da öyle yazıyordu. Sonra İK ekibi dedi ki direkt bulaşıkçı olarak başlatmıyoruz; seni servis görevlisi yapabiliriz, garson değil, sipariş almayacaksın. Masadaki çöpleri çöpe atacaksın, kirli boş tabakları toplayıp bulaşıkhaneye götüreceksin, falan filan. Bana sanki beni kandırdılar gibi geldi. İlanda bulaşık pozisyonu var yazıyordu; sırf başka pozisyonda acil ihtiyaç var diye beni bulaşıkçı olarak almadılar gibi geliyor. Bir de sırf bu görev tanımı için personel mi olur? Mantıksız geldi. Daha işe başlamadım ama sorgulayasım geldi. Normalde kabul etmeyecektim ama anksiyetem sağ olsun, “evet” dedim.

Son düzenleme:
Normalde bulaşıkçı pozisyonuna başvurmuştum çünkü ilanda o yazıyordu sonra bana insan kaynakları ekibi dediler ki direkt bulaşıkçı baslatmiyoruz seni servis görevlisi yapabiliriz garson değil dedi masadaki çöpleri çöpe atican ve kirli boş tabakları toplayıp bulaşıkhane ye götürcen dedi.
Bana sanki beni kandırdılar gibi geldi bulaşık pozisyonuna yer ilanda var yaziyordu sırf başka pozisyonlarda acil ihtiyaç var diye almadılar gibi geliyor
bide sırf bu görev tanımını yapan personel mi olur mantıksız geldi daha işe başlamadım ama sorgulayasim geldi normalde kabul etmicektim ama anksiyetem sağolsun evet dedim.
Bulaşığıda sana yaptırırlar ileride

cheetos alan dondurmada kazanıyor diye bi reklam vardı

Daha iyi bulaşıkçılıktan bence

bu işin altından kalkarsan rütbe atlıyıp bulaşık yıkmaya hak kazanacaksın

Normalde bulaşıkçı pozisyonuna başvurmuştum, ilanda da öyle yazıyordu. Sonra İK ekibi dedi ki direkt bulaşıkçı olarak başlatmıyoruz; seni servis görevlisi yapabiliriz, garson değil, sipariş almayacaksın. Masadaki çöpleri çöpe atacaksın, kirli boş tabakları toplayıp bulaşıkhaneye götüreceksin, falan filan. Bana sanki beni kandırdılar gibi geldi. İlanda bulaşık pozisyonu var yazıyordu; sırf başka pozisyonda acil ihtiyaç var diye beni bulaşıkçı olarak almadılar gibi geliyor. Bir de sırf bu görev tanımı için personel mi olur? Mantıksız geldi. Daha işe başlamadım ama sorgulayasım geldi. Normalde kabul etmeyecektim ama anksiyetem sağ olsun, “evet” dedim.
3-4 ay böyle kullanacaklar seni sende en son beni bulaşıkçı yapın yoksa çıkarım diceksin onlarda cikarsan çık çalışacak adsm bol dicek olay bu

Geri