🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

2-3 senedir bu donları giyiyorum şikayetım olmadı. ama Dagi nin %100 modal donunu gıydıkten sonra kendıme ezıyet ettıgımı gördüm.

2-3 senedir bu donları giyiyorum şikayetım olmadı. ama Dagi nin %100 modal donunu gıydıkten sonra kendıme ezıyet ettıgımı gördüm.
3 4 senedir dagi giyiyorum geçen yine iyi bi firmanin boxerini aliyim dedim. Dagi içimde yok gibiyken diğerleri artik karton giymişim hissi veriyor. O yüzden baska markadan asla almıyorum.

Hocam link atabilir misiniz?

Hocam bunun gibi ürünler çok iyi. Micro modal kısa olan bir de modal olan var onlar biraz daha uzun. Ama tamamen pamuk yazanları almayın derim. Çünkü modal olanlar çok iyi kaymak gibi don :D siteyi inceleyebilirsiniz. Bir de bazı gecelerde ekstra %20 indirim oluyo bir de sitede gezinde %15 indirim kodu veriyor bunları birleştirince çok iyi indirimler olabiliyor.

3 4 senedir dagi giyiyorum geçen yine iyi bi firmanin boxerini aliyim dedim. Dagi içimde yok gibiyken diğerleri artik karton giymişim hissi veriyor. O yüzden baska markadan asla almıyorum.
bu dagi dediğiniz ne tam olarak ben yıllardır decathlon kullanıyorum memnunum ama merak ettim

hacı ben kiloluyum biraz o yüzden decathlonun boxerları var 0 katlanma ve ter tutmuyor bu nasıl bir şey peki
Hocam ben medium giyiyorum. 87 kiloyum 174 boyundayim. Şöyle söyliyim bugüne kadar birçok firmanin boxerlarini denedim. Bi türlü rahat edemedim. Kimisi araya giriyo kimisi katlanip yukari çıkıyo kimisi sanki içinde bi şort giymis gibi. Ama bunlar içimde yok gibi beni terletmiyor gerci ben pek terlemem. Istersen avmlerde mağazası oluyor gidip bakip bi deneyebilirsin.

Hocam Dagi'den buna geçilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BUNLAR PİŞİK FELAN İÇE KATLANMA ÇEKME YAPIYOMU
Donları hakkında bilgi sahibi değilim fakat atletleri hem çekme hem de renk atması yapıyor. Ayrıca çok uzun atletleri.

Hocam Dagi çok rahat fakat ben 1 beden büyük aldığımdan dolayı ben pek rahat edemiyorum. Anthony Jackson'a geçsem kalite farkı olur mu? Yorumlarda iyileme yapıyorlardı fakat pek güvenemedim.

Donları hakkında bilgi sahibi değilim fakat atletleri hem çekme hem de renk atması yapıyor. Ayrıca çok uzun atletleri.

Hocam Dagi çok rahat fakat ben 1 beden büyük aldığımdan dolayı ben pek rahat edemiyorum. Anthony Jackson'a geçsem kalite farkı olur mu? Yorumlarda iyileme yapıyorlardı fakat pek güvenemedim.
Hocam size şöyle söyliyim firmanin yazdığı modal dediği ürünler modal değil pamuk ürünler. Modal daha farkli bir kumaş içerik bilgilerine bakarsanız yazıyor. Bu ürün modal adı altında satilan likrali pamuk boxer ben daginin yanına yaklasabilecegini düşünmüyorum. Bu firmayı denemedim ama.

Hocam size şöyle söyliyim firmanin yazdığı modal dediği ürünler modal değil pamuk ürünler. Modal daha farkli bir kumaş içerik bilgilerine bakarsanız yazıyor. Bu ürün modal adı altında satilan likrali pamuk boxer ben daginin yanına yaklasabilecegini düşünmüyorum. Bu firmayı denemedim ama.

Geri