Yardım 150 Kg Kaldıracak F/P Koltuk Lazım

ben 2 sene önce başlamıştım 98 kiloydum 1 ayda 80 e inmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim 186 nın max olması gereken kilo 90 dır
O da Doğru ama şimdilik bana koltuk lazım o önemli

Beyler 150 kilo bile kaldıracak rahat beli ağrıtmayan bir koltuk lazım bana ofis koltuğu da olabilir oyuncu koltuğu da beni kaldırsın ve rahat olsun yeter baktığımda 150kg nin fiyatları çok hayvansı ucuza güzel bir şey bulursanız haber ederseniz çok sevinirim
1790950870928.webp

Ben bundan kullanıyorum 12 yıldır 140 kiloyum hiç bişey olmadı çok rahatım

Beyler 150 kilo bile kaldıracak rahat beli ağrıtmayan bir koltuk lazım bana ofis koltuğu da olabilir oyuncu koltuğu da beni kaldırsın ve rahat olsun yeter baktığımda 150kg nin fiyatları çok hayvansı ucuza güzel bir şey bulursanız haber ederseniz çok sevinirim
2 kişimi oturcan kanka 150 kg ne

Alıntıyı görüntüle
kilolarımız yakın oldugu için bizi anca bu tartar.
şakası bi yana oyuncu koltuklarına yönelebilirsin ama denemen lazım internette yazan değerlere aldanma ben istanbuldaki xdrive şubesine gittim orda denedim deneyene kadar gözüme kocaman gelen denerken rahatsız hissettirdi. biz kilolu insanlar denemeden koltuk alamaz dostum yakınsan direkt git yerinde dene
belki manite eş sevgilimizi kucagımıza oturtup film izliycez tabi sizde olmayınca bilmemeniz normal

belki manite eş sevgilimizi kucagımıza oturtup film izliycez tabi sizde olmayınca bilmemeniz normal
gerçekten tanımadığın bi insana gidipde sosyal becerilerinimi sorguluyorsun ? sokakta kedi forumda aslan olmayın

Hawk future pro bir yıldır taşıyor. Ama geriye yaslanma ayarında ortalarda bir iki kademesi kırıldı. Geri yaslayıp ucuna oturunca oldu bu. Tutmuyor diğer kademeye geçiyor kendi kendine.

Son düzenleme:
Fiyat performans bakımından TitanSeat serisine bakmanı öneririm tabii kilona uyan var mı orasını bilemeyeceğim.

Geri