Epic Games Launcher'a Girişte Hcaptcha Sorunu

Verone

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlarım herkese cümleten selamlar,

Genel olarak forumlarda çok bilgi sahibi olmadığım için yanlış bir şey yaptıysam(konunun yanlış yere açılması, başlık ismi vesaire) şimdiden affınıza sığınıyorum.

Yeni bir bilgisayar topladım kendime. Ekran kartı hariç ikinci el parçalar ile ortaya güzel bir sistem çıktı.

Şimdi gelelim benim günlerdir yaşadığım berbat soruna. Epic Games Launcher'a giriş yapmaya çalışırken e-mail yazdıktan sonra hCaptcha doğrulaması çıkıyor ama defalarca, yüzlerce kez doğru yapmama rağmen "Yanlış cevap. Lütfen sayfayı yenileyin" hatası alıyorum. Web üzerinden giriş sağlayabiliyorum fakat launcher üzerinden giriş sağlayamıyorum. AI destekleri ile iletişime geçtim. Denilen her şeyi hatta daha fazlasını eksiksiz yaptım ama çözülmedi. Ticket oluşturdum fakat şu ana kadar tatmin edici bir cevap veya çözüm de gelmedi. Laptop'ımdan giriş sağlayabiliyorum launcher'a ki zaten onda hCaptcha doğrulaması da sormuyor ama ne hikmetse bu bilgisayarda böyle bir sorun yaşıyorum. Daha bilgisayarı bile toplamadan indirimden oyunları toparlamıştım kendime ama bu sorundan dolayı oyunları indiremiyorum.

Bu arada web üzerinden giriş yaparken veya laptop üzerinden giriş denemesi yaparken hCaptcha doğrulaması sormuyor. Bilginize.

Çözümü bilen, bu sorunla karşılaşan veya herhangi bir çözüm fikri olan dostlarım lütfen yardımını esirgemesin. Artık delirme evresine yaklaştığımı hissediyorum bu sorun yüzünden.

Denediğim çözüm yollarını sizinle paylaşıyorum. Ek olarak örnek olması adına yaşadığım sorunu görsel olarak da ekliyorum.

Epic Games Launcher'ı tamamen kapatıp yeniden başlattım.
Epic Games Launcher web önbelleğini temizledim.
Epic Games Launcher'ı tamamen kaldırıp yeniden yükledim.
Telefonumun mobil internetini hotspot olarak kullanarak farklı bir internet bağlantısı denedim.
VPN/proxy hizmetlerini devre dışı bıraktım.
DNS sunucularını değiştirdim ve DNS önbelleğini temizledim.
Diğer cihazlardaki Epic hesabı oturumlarını kapattım.
Microsoft Edge'i güncelledim.
Windows'taki tüm mevcut güncellemeleri yükledim.
Bilgisayarı birçok kez yeniden başlattım.

Şimdiden cevap veren, vermeyen bütün dostlarım teşekkür ederim. Saygılarımla.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    20.3 KB · Hit: 24
  • 2.webp
    2.webp
    21.8 KB · Hit: 21
  • 3.webp
    3.webp
    9.2 KB · Hit: 22
Tamamen aynisini yaşıyorum tıpatıp aynısı hemde çözüm bulursan haber et

Birebir aynısını yaşıyorum aklımdan şüphe etmeye başladım.

Dostlarım tekrardan selamlar,

Bu illetten kurtulduğumu size büyük bir sevinçle bildirmek isterim. Darısını sizler için de diliyorum ve gelelim şimdi çözüm faslına.

Support derdimize çözüm bulmayınca kendim bir api yazıp epic games kütüphanemi yine kendim yazacağım bir launchera import etmeyi düşündüm ve başladım çalışmalara. Api yazsam bile günün sonunda oyunları import edeceğim bi launcher gerekeceği için github üzerinde halihazırda olabilir diye düşünüp araştırma yapmaya başladım ve bu süreçte "Heroic Games Launcher" adında açık kaynak kodlu harika bir app farkettim.

GOG, Amazon Games ve Epic Games api desteği olan bu uygulama, belirtmiş olduğum bütün platformları tek bir çatı altında toplayıp, oyunları hem indirmenize hem de ilgili launcher üzerinden başlatmanıza olanak sağlıyor. Bilgisayar kaynak kullanımları da oldukça düşük. Ufak bir detay da belirtmek istiyorum. Epic Games Launcher'ı ara ara denemeye devam ediyordum. Bu sefer ne hikmetse Epic Games Launcher'da hCaptcha aşamasını geçebildim ama yine de ben Heroic Games Launcher üzerinden devam edeceğim. Bu saatten sonra Epic Games Launcher kullanmayı düşünmüyorum. Dediğim gibi Heroic Games Launcher'ın kaynak kullanımları çok düşük ve arayüzü çok sade. Direkt olarak kendi web sitesinden veya GitHub kullanmayı biliyorsanız github üzerinden de indirip kullanım sağlayabilirsiniz. Aşağıda ek olarak yapay zekaya yazdırdığım bir yazıyı sizinle paylaşıyorum özet olması açısından.

Güvenilirlik konusuna gelecek olursak dediğim gibi açık kaynak kodlu bir app. Yine de kendiniz incelemeden kullanmamanızı tavsiye ederim.

Not: Başka bir forumda, daha öncesinde rehber olarak paylaşıldığını da sonrasında gördüm. Bilginize.

1. Nedir?

• Çoklu Mağaza Desteği: Epic Games Store, GOG ve Amazon Games hesaplarınızı tek bir uygulamada birleştirir.
  • Açık Kaynak ve Hafif: Tamamen açık kaynak kodludur, resmi istemcilere kıyasla bilgisayarı yormaz ve reklamsızdır.
  • Linux ve Steam Deck Odaklı: Özellikle Linux ve Steam Deck kullanıcıları için vazgeçilmezdir, ancak Windows ve macOS sürümleri de bulunur.

2. Nasıl Kullanılır?

• Hesap Bağlama: Uygulamayı açtıktan sonra Epic Games, GOG veya Amazon hesaplarınızla giriş yapın.
  • Oyun Yönetimi: Kütüphanenizdeki oyunları listeleyin, istediğinizi indirin ve doğrudan başlatın.
  • Araçlar ve Ayarlar: Proton/Wine sürümlerini seçebilir, oyun içi FPS göstergesi açabilir veya özel başlatma komutları ekleyebilirsiniz.

3. Avantajları Nelerdir?

• Tek Noktadan Yönetim: Birden fazla resmi istemciyi (Epic, GOG vb.) arka planda açık tutma zorunluluğunu ortadan kaldırır.
  • Performans Esnekliği: Linux/Steam Deck'te Windows oyunlarını çalıştırmak için Proton ve Wine ayarlarını kolayca özelleştirmenize olanak tanır.
  • Hafif ve Hızlı: Resmi Epic Games Launcher'ın aksine düşük sistem kaynaklı bilgisayarlarda bile akıcı çalışır.

Dostlarım tekrardan selamlar,

Bu illetten kurtulduğumu size büyük bir sevinçle bildirmek isterim. Darısını sizler için de diliyorum ve gelelim şimdi çözüm faslına.

Support derdimize çözüm bulmayınca kendim bir api yazıp epic games kütüphanemi yine kendim yazacağım bir launchera import etmeyi düşündüm ve başladım çalışmalara. Api yazsam bile günün sonunda oyunları import edeceğim bi launcher gerekeceği için github üzerinde halihazırda olabilir diye düşünüp araştırma yapmaya başladım ve bu süreçte "Heroic Games Launcher" adında açık kaynak kodlu harika bir app farkettim.

GOG, Amazon Games ve Epic Games api desteği olan bu uygulama, belirtmiş olduğum bütün platformları tek bir çatı altında toplayıp, oyunları hem indirmenize hem de ilgili launcher üzerinden başlatmanıza olanak sağlıyor. Bilgisayar kaynak kullanımları da oldukça düşük. Ufak bir detay da belirtmek istiyorum. Epic Games Launcher'ı ara ara denemeye devam ediyordum. Bu sefer ne hikmetse Epic Games Launcher'da hCaptcha aşamasını geçebildim ama yine de ben Heroic Games Launcher üzerinden devam edeceğim. Bu saatten sonra Epic Games Launcher kullanmayı düşünmüyorum. Dediğim gibi Heroic Games Launcher'ın kaynak kullanımları çok düşük ve arayüzü çok sade. Direkt olarak kendi web sitesinden veya GitHub kullanmayı biliyorsanız github üzerinden de indirip kullanım sağlayabilirsiniz. Aşağıda ek olarak yapay zekaya yazdırdığım bir yazıyı sizinle paylaşıyorum özet olması açısından.

Güvenilirlik konusuna gelecek olursak dediğim gibi açık kaynak kodlu bir app. Yine de kendiniz incelemeden kullanmamanızı tavsiye ederim.

Not: Başka bir forumda, daha öncesinde rehber olarak paylaşıldığını da sonrasında gördüm. Bilginize.

1. Nedir?

• Çoklu Mağaza Desteği: Epic Games Store, GOG ve Amazon Games hesaplarınızı tek bir uygulamada birleştirir.
  • Açık Kaynak ve Hafif: Tamamen açık kaynak kodludur, resmi istemcilere kıyasla bilgisayarı yormaz ve reklamsızdır.
  • Linux ve Steam Deck Odaklı: Özellikle Linux ve Steam Deck kullanıcıları için vazgeçilmezdir, ancak Windows ve macOS sürümleri de bulunur.

2. Nasıl Kullanılır?

• Hesap Bağlama: Uygulamayı açtıktan sonra Epic Games, GOG veya Amazon hesaplarınızla giriş yapın.
  • Oyun Yönetimi: Kütüphanenizdeki oyunları listeleyin, istediğinizi indirin ve doğrudan başlatın.
  • Araçlar ve Ayarlar: Proton/Wine sürümlerini seçebilir, oyun içi FPS göstergesi açabilir veya özel başlatma komutları ekleyebilirsiniz.

3. Avantajları Nelerdir?

• Tek Noktadan Yönetim: Birden fazla resmi istemciyi (Epic, GOG vb.) arka planda açık tutma zorunluluğunu ortadan kaldırır.
  • Performans Esnekliği: Linux/Steam Deck'te Windows oyunlarını çalıştırmak için Proton ve Wine ayarlarını kolayca özelleştirmenize olanak tanır.
  • Hafif ve Hızlı: Resmi Epic Games Launcher'ın aksine düşük sistem kaynaklı bilgisayarlarda bile akıcı çalışır.
Sen bitanesin ya epic games launcher hala acilmiyor bidaha yüzüne bakmam zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri