Shadow©
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
Eğer ilk Amazon Prime alışverişine özel 300TL'lik kodu üründen 3 adet seçecek şekilde kullanırsanız 3000g Cicibebe sadece 243TL'ye denk geliyor.
bimde indirimdeyken almıştım ama bozmuşlar ya. Eski tadı alamadım.Eğer ilk Amazon Prime alışverişine özel 300TL'lik kodu üründen 3 adet seçecek şekilde kullanırsanız 3000g Cicibebe sadece 243TL'ye denk geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Ülker seviyesine düşmüş bence, ikisi arasında fark göremiyorum artık. Ülker bir tık daha yumuşak tat olarak, bayıcılığı az.Ülker mi, bu mu?
Öyle bir kilo aldırır ki 1 haftaya 5 kilo garanti hele bir de acıkınca full kase gömersen vay halineKilo aldırırmı diye bir bakayım dedim; içinde yüksek miktarda şeker ve palm yağı bulunduruyor.
Sonra niye obez oldum.Öyle bir kilo aldırır ki 1 haftaya 5 kilo garanti hele bir de acıkınca full kase gömersen vay haline
300 TL olan indirim gözükmüyor daha önce alışveriş yapmamıştımEğer ilk Amazon Prime alışverişine özel 300TL'lik kodu üründen 3 adet seçecek şekilde kullanırsanız 3000g Cicibebe sadece 243TL'ye denk geliyor.
Alıntıyı görüntüle