O Meşhur Sahneye Kanıp Kuzu Yedim (Pişmanım)

mychar276

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Forumdan beni tanıyanlar tanır, tam yiyiciyimdir. Benim kadar yiyici zor bulunur. Bu mentalite ile videodaki film sahnesindeki efsane oyunculuğa kanıp kuzu yedim.
Pişmanım...
"Buna kokar derler" diyor ya sahnede. Gerçekten de kokuyor.....

Sen dogum yapan koyun yedin muhtemelen. Yenicerilerin ziyafette kuzu yerine dana eti verildi diye isyan cikarmisligi var. Vardir bi bildikleri.

kuzu kokmaz kalitesiz ve temiz kesilmemiş kuzu kokar kuzu yiyemeyen erkekde erkekliğini sorgulasın
Kardeş bu yaptığın eleştrinin kralı benim. Ben 7 tane 45cm zurna hatay dürüm yiyen bir adamım. 191 boyum 125 kg ım ve %28 yağ oranım var haftada 5 gün gymdeyim. Hulk gibi adamım la ben. Bana 1 kere baksan görürsün bende yemek seçecek tip yok.

ama..
Allah'ım sen affet vallahi öyle kokuyordu ki ismi bile miğdemi bulandırdı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi değildi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen dogum yapan koyun yedin muhtemelen. Yenicerilerin ziyafette kuzu yerine dana eti verildi diye isyan cikarmisligi var. Vardir bi bildikleri.
Migrostan aldım hep yaptığım sac kavurmayı yaptım, çok da iyi yaptım. Pişirirken bile perişan etti beni.

Forumdan beni tanıyanlar tanır, tam yiyiciyimdir. Benim kadar yiyici zor bulunur. Bu mentalite ile videodaki film sahnesindeki efsane oyunculuğa kanıp kuzu yedim.
Pişmanım...
"Buna kokar derler" diyor ya sahnede. Gerçekten de kokuyor.....

Şimdi kuzu var kuzu var, sen nasıl bi formasyonda kuzu yedin o önemli? :D

Şimdi kuzu var kuzu var, sen nasıl bi formasyonda kuzu yedin o önemli? :D
Migrosa gittim kuzu eti vardı kuşbaşı yapılmış aldım ondan 2.5kg civarı. Sonra her zaman yaptığım döküm sac tava yemeğimi yaptım. Bir kere yapsam parmaklarınızı yersiniz. Standart lokanta usulü yaptım. Tadı kötü değildi hatta sevdim tadını ama koku felaketti yani çok zorlandım yerken.

Migrosa gittim kuzu eti vardı kuşbaşı yapılmış aldım ondan 2.5kg civarı. Sonra her zaman yaptığım döküm sac tava yemeğimi yaptım. Bir kere yapsam parmaklarınızı yersiniz. Standart lokanta usulü yaptım. Tadı kötü değildi hatta sevdim tadını ama koku felaketti yani çok zorlandım yerken.
Benim bildiğim yediğim kuzu sadece çevirme yapılır :kekw:
Koyun daha çok kokar benim bildiğim.
Memlekette dağa çıktığımızda hep çevirirdik on numara olurdu, o deri çıtır çıtır olur lavaşla bi gömersin offff😋

Yiyiciyim diyon bu yaşına kadar kuzu yememişsin full abur cubur fastfood mu beslendin

Kuzu yemeyip yiyiciyim demekte cinayeti olmayıp seri katilim demek gibi birsey.
Hep danayı öncelikledim, kuzu küçük hayvan ya hep bi kotu hissettirdi beni. O kadar ertele hayal kur benim açımdan hüsran oldu biraz

kuzuun sağlamı candır o adamın kokuyor bunu beğenmez dedikleri bahsettiği siz olabilirsiniz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri