Vallaha sizi kıskanıyorum ya 60k bir monitöre vay be arkadaşımBu modeli almayı düşünüyorum alınır mı?? alternatif olarak başka neler tercih edilebilir?
22 fiyatıVallaha sizi kıskanıyorum ya 60k bir monitöre vay be arkadaşım
Akakçede 60 gördüm eywallahBen g siz olan QD Oled versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
22 fiyatı
www.itopya.com
hoca ne ettin o paraları versek biterizVallaha sizi kıskanıyorum ya 60k bir monitöre vay be arkadaşım
iyi düşmüş fiyatıKanka bu indirime girmiş aynı özellikler sanırım hatta msi daha iyi belki alternatif olur![]()
MSI MAG 274QP QD-OLED X24 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP FreeSync Premium G-Sync HDR Ready Pivot WQHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QP QD-OLED X24 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP FreeSync Premium G-Sync HDR Ready Pivot WQHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QP QD-OLED X24 ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuzBen g siz olan QD Oled versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
22 fiyatı
Akakçede öyle gördüm şaşırdım zaten ama Sonra doğrusunu söyledi arkadaş ama tavsiyem eğer burn inden korkuyorsan, çok hassas olduğu için temizleme sırasında başına bir şey gelmesinden korkuyorsan, parlaklığa ve hdr ye önem veriyorsan mini LED modellerine bakabilirsin daha yeni bir tanesi indirime girmişhoca ne ettin o paraları versek biteriz