Abdullah kardesim Sen elinden geleni yapmışsın insan geçmiş indirimleri arıyor ama bu piyasada o artık imkansız .Birkaç ay önce 32GB RAM / RX 9060 XT 16GB / 7500F hazır sistem yapmıştım 40K'ya o videoma da biri ben beğenmedim demişti.
kim o terbiyesizBirkaç ay önce 32GB RAM / RX 9060 XT 16GB / 7500F hazır sistem yapmıştım 40K'ya o videoma da biri ben beğenmedim demişti.
abi nzxt 3500 olmaz mı yaBirkaç ay önce 32GB RAM / RX 9060 XT 16GB / 7500F hazır sistem yapmıştım 40K'ya o videoma da biri ben beğenmedim demişti.
alanlar çok iyi kârdalarOled monitör ve işlemciyi aldım
Artık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyorumAbdullah kardesim Sen elinden geleni yapmışsın insan geçmiş indirimleri arıyor ama bu piyasada o artık imkansız .
Abdullah abi bütün indirimler çok iyi olmuş elinize sağlık fakat tüm kartlara keşke taksit olsaymış birde gözlerim 5070ti aramadı değilArtık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyoruminanın sizin için umarım şu zor günlerde işinizi görür
gördüğümde çok üzüldüm. çok geçmiş olsun umarım istediğin arabayı alırsın tekrar. başlarda ne kadar itici gelsende sende bizden birisisin.. <3Artık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyoruminanın sizin için umarım şu zor günlerde işinizi görür