🔥İndirim Donanım Arşivi ve İtopya İndirimleri Başladı

NZXT C850 850W uzun zamandır takip ediyordum iyi denk geldi çektim direk

6 taksit tr garantili ps5 alınabilir bu devirde

Abdullah kardesim Sen elinden geleni yapmışsın insan geçmiş indirimleri arıyor ama bu piyasada o artık imkansız .
Artık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyorum :D inanın sizin için umarım şu zor günlerde işinizi görür

Artık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyorum :D inanın sizin için umarım şu zor günlerde işinizi görür
Abdullah abi bütün indirimler çok iyi olmuş elinize sağlık fakat tüm kartlara keşke taksit olsaymış birde gözlerim 5070ti aramadı değil

gördüğümde çok üzüldüm. çok geçmiş olsun umarım istediğin arabayı alırsın tekrar. başlarda ne kadar itici gelsende sende bizden birisisin.. <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,214
Üyeler
204,643
Son üye
realburak
Geri