Askerlik Muaf Durumu

Kaiser361

80+
Reaksiyon skoru
51
İleride derecede görme kaybım var. Numarası yüksek olan gözümde göz tembelliği denen şey de var derecesini tam bilmiyorum. Üniversiteden mezun olalı birkaç ay oldu duruma göre tecili bozacağım. Muaf olma ihtimalim nedir bilen yardımcı olabilir mi?

Ekler

• 1000114903.webp
    1000114903.webp
    80.8 KB · Hit: 25
komando olamaz verip geçerler muhtemelen, muaf için çok umudun olmasın
Yürürlükte çift göz kusuru 14 numara veya tek gözde 7 numara olduğunda muaf olduğunu belirtmişler ama normal hastanedeki ölçümle askeri hastanedeki farklı oluyormuş onun için emin olamadım

Yürürlükte çift göz kusuru 14 numara veya tek gözde 7 numara olduğunda muaf olduğunu belirtmişler ama normal hastanedeki ölçümle askeri hastanedeki farklı oluyormuş onun için emin olamadım
bu işleri internetten anlamlandırmaya çalışma bile, eğer bu iş hallolsun diye düşünüyosan battı balık yan gider diyip başvur, göz kuruluna çıkınca net cevabı alırsın, benim tahminim dedigim gibi komando olamaz askerlige elverişli

Bu tür şeylere heyet raporu olmadan şube bile kesin cevap veremez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,324
Üyeler
204,682
Son üye
cinariuss
Geri