🔥İndirim Amazon 10.10 Fırsatı: 1.000 TL’Ye Varan İndirim!

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 2 kedim için 2 hesaptan 10kg'lık mama aldım. 2bin lira avantajlı oldu toplamda :)
Hakaret edene yaptidim uygulamayip ona cvp verene ceza veren yetkililerin oldugu bu ergen forumuna msj yazmaya gerek yok. Önce bütün msjlsrimi editldyip sonra üyeliği silip sonra da gereken yerlere sikayet edecegim.

Son düzenleme:
Param parca gelir artik.
Amazon maalesef su an en kötü alışveriş sitesi oldu. Özellikle kargosu rezil.
geçen tekli bardak ve dron aldım bardağı direkt kücük zarfa koymuşlar iyiki kırılmamış. Drone aldım direkt kağıt torbanın içine koymuşlar drona ne kadar para veriyorsun kutuya koymaya eriniyorlar

Son düzenleme:
Amazon'un kargo konusunda maşallahı var bu aralar.

53fad4f0-583f-43fe-a66a-6eeab2264a2e.webp

reis 10 kg ne kadar sürede gidiyor? ne kadar maliyetli bir kedi bile bakmak zor olsa gerek
10kg 2 kediye yaklaşık 3 ay gidiyor.

Param parca gelir artik.
Amazon maalesef su an en kötü alışveriş sitesi oldu. Özellikle kargosu rezil.
Ben hep bu ürünü alıyorum amazon satıcılı, daha önce 4 kez almıştım en sonuncuyu 3 ay önceydi, bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.

geçen tekli bardak ve dron aldım bardağı direkt kücük zarfa koymuşlar iyiki kırılmamış. Drone aldım direkt zarfın içine koymuşlar drona ne kadar para veriyorsun kutuya koymaya eriniyorlar
5070ti'yi kağıt torba ile göndermişler...

1 tane matkap 1 tane klavye 1 tane dikey ütü ekledim bakalım. 3ü de farklı fiyat kategorilerinde. 10.10 alarm kurup almaya çalışıcam. Nitelikli ürün olup olmadığı, kupon kodunun nerden nasıl çıkacağı vs hiç bişi belli değil. Büyük ihtimal küfredip yatarım sabah 😅
Sabah bayılmışım alarmı falan duymadım 2e kadar uyumuşum neyse artık :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri