Cyberleek Yayınladığı Coin'in Değeri 30m Olursa Oyunu Komple Yayınlayacak!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
20,406
Galiba şimdiye kadar ki en büyük olay olabilir.
Sızdırmaları geçtim adam oyunun build versiyonunu sizinle paylaşacağım demiş.
Bu da şimdiye kadar ki en büyük sızdırma olayı.
Not: Kesinlikle bu adama prim verip coinini almamalısınız.

Coin işine girmeyip sadece bağış isteseydi istediğini alırdı, ne bu çaba anlamıyorum. Buna bile düşecek çok insan vardır ama.

Rockstar niye kripto scamine ortak olsun GTA 6 nın hikayesini sızdırsın adamlar milyarlar harcadı bu oyuna 30 milyonluk kripto scamine mi ortak olacaklar mq
Olay 30 milyon değil de gündemde kalmak olabilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz istediklerini aldılar mı bilmiyorum ama çok ses getirdiği kesin. Böyle bir olayı planlamaları mantıklı gelmiyor ama.

Olay 30 milyon değil de gündemde kalmak olabilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz istediklerini aldılar mı bilmiyorum ama çok ses getirdiği kesin. Böyle bir olayı planlamaları mantıklı gelmiyor ama.
Ya hikâyesini sızdırmazdı veya kripto scami yapmazdı oynanış gösterirdi adamların sırf sızıntı yüzünden hisse değerleri azaldı bunun riskine girmezler hisseleri azalıp kaybedeceği para yerine giderler dünyanın en büyük reklam kampanyasını finanse ederlerdi

4fzcf9t.jpg

Dümdüz rug pull yapacak, sakın gidiyim trade edeyim falan demeyin ocağınıza incir ağacı diker :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri