Linki ya da kaynağa ulaşabilir miyim hocam?Xeon E3-1240 V2'den bahsediyorsun sanırım.
Evet, destekler. İşlemci destek listesinde bulunuyor.
Linki ya da kaynağa ulaşabilir miyim hocam?
Buralara bakmıştım. İşlemciler listesi yok. Soketler uyuyor ama. uyum olmama ihtimali var.GA-H61M-S2PV (Rev. 2.2) | Anakart | GIGABYTE
3. Jen. Intel® 22nm İşlemci ve 2. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği(LGA1155 soket) İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Supports 3rd generation PCI-Express interface Daha berrak bir HD Video gösterimi için DVI arayüz Eşsiz On/Off Charge özelliği, iPad, iPhone ve iPod...www.gigabyte.com.tr
Destek kısmına gir, orada işlemci destek listesini görürsün.Buralara bakmıştım. İşlemciler listesi yok. Soketler uyuyor ama.
Normal yazıyor orda. V2 yazmıyor hocam.Destek kısmına gir, orada işlemci destek listesini görürsün.
Dostum yazıyor, az önce baktım.Normal yazıyor orda. V2 yazmıyor hocam.
Dostum yazıyor, az önce baktım.
Doğru diyorsun V2 listede yokmuş, yanlış görmüşüm. Ama deneyen biri çalıştığını söylemiş. Muhtemelen seninki de çalışır ama yine de kesin bir şey söylemem doğru olmaz.Alıntıyı görüntüle
V2 olanı yok ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri bunu başka anakart modelde destekler mi diye yazmış. denedim çalıştı demiş. Bu anakartının işlemci desteği baktığımda Xeon 1240 vardı ama v2 yoktu. çalıştığını söylediğine göre bahsettiğim anakartta da çalışacak büyük ihtimalle.[SOLVED] - Will "E3 1240 v2 CPU" work on "GA-H61M-DS2V Mainboard" ??
Hello I was wondering if a "Xeon E3 1240 v2" CPU works on a "GA-H61M-DS2V" mainboard? Because this cpu is not listed on the cpu support list.. But it uses the same 1155 socket.. (I saw "Xeon E3 1230 v2" works on a "GA-H61M-S2PV", which is not listed in support list neither) Will it work??forums.tomshardware.com