Neler Yeni

Gigabyte Ga H61m-S2pv xeon 1240 v2 destekler mi?

furkanbos

80+
Reaksiyon skoru
39
İşlemci destekliyor mu? Biri lga1155 soketi . Xeon 1240 v2 olanı Fclga1155 destekler mi? Sitelerde araştırdım bulamadım. Normal 1240 olanı destekliyor yazıyordu. Destekler mi?

Xeon E3-1240 V2'den bahsediyorsun sanırım.
Evet, destekler. İşlemci destek listesinde bulunuyor.

En İyi Cevap
Linki ya da kaynağa ulaşabilir miyim hocam?

Buralara bakmıştım. İşlemciler listesi yok. Soketler uyuyor ama. uyum olmama ihtimali var.

1.PNG

V2 olanı yok ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum yazıyor, az önce baktım.
Biri bunu başka anakart modelde destekler mi diye yazmış. denedim çalıştı demiş. Bu anakartının işlemci desteği baktığımda Xeon 1240 vardı ama v2 yoktu. çalıştığını söylediğine göre bahsettiğim anakartta da çalışacak büyük ihtimalle.

Alıntıyı görüntüle
V2 olanı yok ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri bunu başka anakart modelde destekler mi diye yazmış. denedim çalıştı demiş. Bu anakartının işlemci desteği baktığımda Xeon 1240 vardı ama v2 yoktu. çalıştığını söylediğine göre bahsettiğim anakartta da çalışacak büyük ihtimalle.
Doğru diyorsun V2 listede yokmuş, yanlış görmüşüm. Ama deneyen biri çalıştığını söylemiş. Muhtemelen seninki de çalışır ama yine de kesin bir şey söylemem doğru olmaz.

https://www.quora.com/Will-the-E3-1240-v2-CPU-work-on-the-GA-H61M-DS2V-Mainboard
Bu linkte te şöyle diyor.
Desteklenen soket LGA1155 olarak anakart listeleri

Desteklenen soket olarak CPU listesi FCLGA1155

FC, "Flip Chip" anlamına gelir ancak bunlar aynı sokettir

Ancak anakart, Xeon işlemcileri desteklenmiş olarak listelemiyor (sunucu anakartı olmadığı için o kadar da garip değil), bu yüzden uygun olsa da, anakartınız büyük olasılıkla onu desteklemeyecektir.
Bu durum daha beter oldu.

Geri