upload dosyayı başka bilgisayara göndermek download ise başka bilgisayardan indirmek için.Soru başlıkta?
1 Upload hızı gözüküyor garip bir şekilde kaç saatte yüklerim 6gblık bir şeyi?
Uplload ve download arasındaki farkı bilmiyorsunuz herhalde. Upload = yüklemek, download = indirmek.Upload ile alakası yok yüklemenin. Download hızın kaç?
Benim de aklıma yeni geldi. Ama tabir olarak çok karıştırılıyor , benim de aklıma o geldi o an.Upload yüklemek zaten download indirmek
O zaman download önemli.Tamam Dowland 21
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternetten bilgisayara yükleyeceğim.
Evet çok karışık bir cümle yazmış arkadaş.Benim de aklıma yeni geldi. Ama tabir olarak çok karıştırılıyor , benim de aklıma o geldi o an.
Benim de aklıma yeni geldi. Ama tabir olarak çok karıştırılıyor , benim de aklıma o geldi o an.
O zaman download önemli.
Tamam sorumun cevabı nedir 21 Dowlandım var.Evet çok karışık bir cümle yazmış arkadaş.
İyi doğru anlamışım. Hesabı doğru yaptıysam 40 dk civarı.Bilgisayara internetten dosya indireceğim.
SpeedTestte 21 gözükmesine rağmen indirdiğim yerde bu şekilde oluyor.saniyede 2,5 ise
dakikada 150 mb
saatte 9 gb
yani 40 dakika civarinda
Yani daha az bir hızla indiriyor diyeyim.saniyede 2,5 ise
dakikada 150 mb
saatte 9 gb
yani 40 dakika civarinda
normalde ben internetten video veya dosya indirirken yavas yavas indirme hizi artıyorSpeedTestte 21 gözükmesine rağmen indirdiğim yerde bu şekilde oluyor.
Alıntıyı görüntüle