mediafire ile indirme yaparken bende de normal hızımın altında çıkıyor.hatta şu şekilde Alıntıyı görüntüle
Google Drive de sorun olduğu için mecburen buradan indiriyorum Turbo olarak indiriyorum ve normal de bir şey indirirken sağ altta dosya çıkar fakat mediafire da turbo olarak indirirken çıkmıyor bir sorun olmaz umarım :/mediafire ile indirme yaparken bende de normal hızımın altında çıkıyor.
google drive ile tam indiriyor
sorun yok merak etme mediafire in indirme hızı düşükGoogle Drive de sorun olduğu için mecburen buradan indiriyorum Turbo olarak indiriyorum ve normal de bir şey indirirken sağ altta dosya çıkar fakat mediafire da turbo olarak indirirken çıkmıyor bir sorun olmaz umarım :/
Knk neden 6 GB olarak yüklüyorsun? Psikopat mısın? Kaç bit verdin? Vermediysen de onun boyutu bayağı düşürülür. Bakma 40DK’da yapılır diyorlar. O düşer sen yükledikçe çok uzun sürer.Soru başlıkta?
1 Upload hızı gözüküyor garip bir şekilde kaç saatte yüklerim 6gblık bir şeyi?
Anlamadım ne dediğini dosya zaten 6gb?????Knk neden 6 GB olarak yüklüyorsun? Psikopat mısın? Kaç bit verdin? Vermediysen de onun boyutu bayağı düşürülür. Bakma 40DK’da yapılır diyorlar. O düşer sen yükledikçe çok uzun sürer.
Video değil mi?Anlamadım ne dediğini dosya zaten 6gb?????
Ya endişelendiğim nokta normalde bir şey yüklerken sol altta dosya ve ne kadarı indirildiği yazıyordu.sorun yok merak etme mediafire in indirme hızı düşük
Hayır normal dosya.Video değil mi?
indirilenlere gir orda yazarYa endişelendiğim nokta normalde bir şey yüklerken sol altta dosya ve ne kadarı indirildiği yazıyordu.
tam olarak yok en azından mediafire ile ilgili mediafire ile çok küçük dosyaları indiriyorum geneldeHayır orada da yazmıyor sadece şu kısımda yazıyor.
MediaFire'ın sitesinde Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@kadiks bir bilgin var mıdır acaba?
Soru başlıkta?
1 Upload hızı gözüküyor garip bir şekilde kaç saatte yüklerim 6gblık bir şeyi?
Dosyayı yüklerken bir yandan internette gezinsen yükleme hızına ne kadar etki eder?Rehber - İnternet Paketinin Hızını Hesaplama
Birçok kişi "internet paketim 16 Mbps ama bir şey indirirken en fazla 1.8-2.0 MB/sn oluyor" diyor. Size bu olayı ve internet hızının nasıl hesaplanacağını anlatacağım. Mesela internet paketim 30 Mbps Download ve 5 Mbps de Upload olsun. Öncelikle internet paketinizde yazan hızın tamamını...donanimarsivi.com