Edge tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Reaksiyon skoru
17,575
Sorunum bu ayarlarda çoğu şeyi değiştiremiyorum @Treyarch Sen biliyor musun ?

En İyi Cevap
OOSU10'u kullandınız mı? Eğer kullandıysanız OOSU10 data toplayıcı şeyleri kapattığından olmuş olabilir. Çünkü bende de aynı şekilde böyle, OOSU10 uyguladıktan sonra. Edge yerine Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon kullanıyorum, hızlı ve güvenli. :)
OOSU10'u kullandınız mı? Eğer kullandıysanız OOSU10 data toplayıcı şeyleri kapattığından olmuş olabilir. Çünkü bende de aynı şekilde böyle, OOSU10 uyguladıktan sonra. Edge yerine Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon kullanıyorum, hızlı ve güvenli. :)

Son düzenleme:
En İyi Cevap
OOSU10'u kullandınız mı? Eğer kullandıysanız OOSU10 data toplayıcı şeyleri kapattığından olmuş olabilir. Çünkü bende de aynı şekilde böyle OOSU10 uyguladıktan sonra. Edge yerine Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon kullanıyorum, hızlı ve güvenli. :)
Aynen kullanmıştım onu açmanın bir yolu var mı ?

OOSU10 kötü bir şey yapmamış ki. :)

Data toplayıcı trackerları bloke etmiş.
Zaten güzel oldu onun gereksiz hizmetleri durdurduğu ama niyeyse arada bir sanki tarayıcı 0 dan kurulmuş gibi olur tüm hesaplar gidiyor acaba oda mı oosu yüzünden

Gizlilik ve hizmetler bölümünden ''Tarayıcıyı her kapattığınızda temizlenecek ögeleri seçin'' bölümünü kontrol ediniz. OOSU10 yalnızca kapatma işlemi yapar, yapılan ayarlar kalıcıdır, değiştirmek için programı tekrar indirip ayarları yapılandırmak, varsayılana almak gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,628
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri