Neler Yeni

Yardım Darboğaz Mı Yaşıyorum ? İntel Pentium (R) Dual Core CPU E6700 3.20GHz Ekran Kartı GT630 2GB

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
MERHABALAR İntel Pentium (R) Dual Core CPU E6700 3.20GHz İŞLEMCİM VAR . GT 630 2GB EKRAN KARTI KULLANIYORUM . Ram 4gb BAŞKA İNSANLAR GT 630 İLE GTA DA 30 FPS ÜSTÜ ALIYOR BEN 15 İ GEÇEMİYORUM AŞIRI DROP GİRİYOR DONUYOR . İŞLEMCİM İYİMİ KÖTÜMÜ BİLMİYORUM . DARBOĞAZ MI YAŞIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? büyük harf ile yamışım kusura bakmayın

En İyi Cevap
abi ben driver kurmayı bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

driver nasıl kurcam abi bilmiyom anlatırmısınız herkes diyor da yapamıyom
Bekle bakayım.
Seri: GeForce 600 series.
Ürün: GT 630.
Sistem: Hangi işletim sistemini kullanıyorsan onu seç.
Dil: Türkçe olarak kalsın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sistem uyumluluğu kontrol ediliyor diyor

aynen yotuube dan izledim yeniden başlatın dedi
Peki. Siz de sistemi yeniden başlatın ve Windows arama yerine "dxdiag" yazarak "Ekran" bölümünden ekran kartınızı kontrol edin. Eğer ekran kartınızın ismi ve modeli çıkıyorsa iş tamamdır.

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
Peki. Siz de sistemi yeniden başlatın ve Windows arama yerine "dxdiag" yazarak "Ekran" bölümünden ekran kartınızı kontrol edin. Eğer ekran kartınızın ismi ve modeli çıkıyorsa iş tamamdır.
abi hata verdi pc yi yeniden başlattım

deniyorum tekrardan

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
windows 10 64 bit var bende
Windows güncellemelerini kontrol edin, varsa güncellemeyi yapın. Windows update yazın arama kısmına oradan güncelleyebilirsin.

Sürüm uyumu problemi demiş ama bazen grafik kartının sürücüsünü yanlış indirirseniz yine hata verebilir.
Yüklerken versiyon doğru yazıyor mu ona da bakın. Versiyon yanlış ise aşağıdaki linkten indirin.
Versiyon: 461.40 - WHQL olmalı

Top Bottom