Disk Almadan XCH Kazma (Rehber) 228TB

softwaredevelopers

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
887
Herkese selamlar, uzun bir aradan sonra bomba bir rehber ile tekrar karşınızdayım kardeşlerim.

XCH Coin son zamanlarda gündemden düşmüyor bildiğiniz üzere, bu nedenle birazıcık fırsatçılık yapıp gündemden yararlanarak bol beğeni alacak bir rehber hazırlama kararı aldım.

Bu rehberde HDD SSD hiçbir donanım satın almadan XCH Coin nasıl kazarsınız, nasıl para kazanırsınız onu anlatacağım.

Öncelikle donanım satın almayacak, donanımı kiralayacağız. Web sitemiz XCH Cloud

Web sitesi; https://xchcloud.net

Bu web sitesi üzerinden 228TB'a kadar depolamaya sahip cihazları kiralayabilirsiniz, donanım tamamen size ayırılıyor ve siparişten sonra erişim bilgileriniz mail adresinize gönderiliyor.

Uzak masaüstü bağlantısı ile cihaza erişebiliyorsunuz. Hepsini teker teker hesapladım, şuan güncel kur ve kazım zorluğuyla kira parasının 10 katını kazanabiliyorsunuz.

O halde ne diyelim, iyi kazançlar!

çok uzun değil ama eline sağlık

İlk ay 400tl kurulum ücreti varmış sanırım

Teşekkürler, faydalı bir içerik üretebildiysem ne mutlu bana.
Farming için iyi sistem valla boş boş evde bilgisayar da açık kalmayacak
Ama chianın sert enflasyon yeme olasılığı var dikkatli olmak lazım.

Siz aldınız galiba ne kadardır kullanıyorsunuz anlık nedir karınız
3 gün önce satın aldım, bugün teslim aldım :D Bana plotlar oluşturulmuş her şey kurulu şekilde geldi kazıma daha 16:00'da başladım. Şuanlık bir şey yok

3 gün önce satın aldım, bugün teslim aldım :D Bana plotlar oluşturulmuş her şey kurulu şekilde geldi kazıma daha 16:00'da başladım. Şuanlık bir şey yok
1ay sonra bir kar zarar konusu güzel olur merak ettim Allah güzel kazançlar versin

O güzel hizmetmiş. Yormadan pasif gelir elde etmek için iyi fikir aslında. Tabii ilerleyen günlerde daha iyi anlarız bu coini.

1ay sonra bir kar zarar konusu güzel olur merak ettim Allah güzel kazançlar versin
Kar edersem açacağım, zarar edersem allah rahmet eylesin bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farming için iyi sistem valla boş boş evde bilgisayar da açık kalmayacak
Ama chianın sert enflasyon yeme olasılığı var dikkatli olmak lazım.
Aman tövbe de o kadar para verdik.

Geri