ÇÖZÜLDÜ Battlefield 3 Açılmıyor Steam

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,118
Merhabalar, Steam'den EA Play almıştım aslında game pass'im de var ama orada BF3 bulamadım yani EA uygulamasında. BF3 Steam'den indirdim gireceğim zaman Origin filan indirtti(oyunun yorumlarında açılmıyor yazıyordu). Oyuna tıkladığım zaman bir siteye atıyor Contiune dedikten sonra attığı site de bu https://battlelog.battlefield.com/bf3/?intcmp=originclient
Battlefield Bad Company 2'de sıkıntı yaşamamıştım ama Origin zaten yüklü PC'de. Dosyaları da doğruladım 2 kez sıkıntı olmadı.

oyun açılmıyor mu ?
hocam oyunu çok saçma yapmışlar. Paylaştığım siteye gidince Play Campaign basıyorum oyun öyle açılıyor. Crack oyun oynadığım zamanlarda bile böyle saçmalık yoktu :D
İlgilendiğin için sağol

yok o problem benimde başıma gelmişti, battle logtan çıkın originsi kapatın ea playi falan, sonra battleloga gidin giriş yapın hesaba sonra origin arkada açık dursun oyunu oynayın belki olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yok o problem benimde başıma gelmişti, battle logtan çıkın originsi kapatın ea playi falan, sonra battleloga gidin giriş yapın hesaba sonra origin arkada açık dursun oyunu oynayın belki olur
iyi ki hesabım önceden girili ve origin yüklüymüş de uğraşmadan açıldı şimdi de türkçe yama çalışmıyor:/
teşekkürler EA

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36.6 KB · Hit: 271
oyun dosyalarını doğrula
yapmıştım tekrar yapim bari
korsanda bile tr yama çalıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu oyunu oynamayın konu bitmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bf 4 te siteden :D
oyun dosyalarını doğrula
Mirror's Edge 2009 bunda da böyle sıkıntı yaşar mıyım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,567
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri