Neler Yeni

Bilgisayardaki İnterneti Tablet/Telefonda Kullanma

Chercy

80+
Reaksiyon skoru
12
Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Bu gün ki sorum şu;
- Bildiğim kadarıyla bilgisayardaki interneti kablosuz olarak hotspot aracılığı ile kullanabiliyoruz. Peki bunu kablo ile yapabilirmiyiz.
Kast ettiğim şu yani;
- Bilgisayarımda ki internet ehternet kablosu ile geliyor. Ben bu bilgisayardaki interneti şarj/data kablosu ile tablet/telefonuma aktarmak istiyorum.
Yardım ve Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Bu gün ki sorum şu;
- Bildiğim kadarıyla bilgisayardaki interneti kablosuz olarak hotspot aracılığı ile kullanabiliyoruz. Peki bunu kablo ile yapabilirmiyiz.
Kast ettiğim şu yani;
- Bilgisayarımda ki internet ehternet kablosu ile geliyor. Ben bu bilgisayardaki interneti şarj/data kablosu ile tablet/telefonuma aktarmak istiyorum.
Yardım ve Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler
Bilgisayara internet modemden kablo ile geliyor
Adsl modemlerde bile kablosuz özelliği var kablosuz ile bağlanabilirsin
Yoksa sen misafirlikte falan mısın, modemin şifresini bilmeme durumu mu var

Dediğin şeyi zamanında araştırdım ama bir şey bulamadım. Sadece bazı bilgisayarlarda hotspot özelliği var oda sadece bazılarında, Bluetooth wifi menüsünün orada gözüküyor. Ona da sımkart takmak gerekiyor

Bilgisayara internet modemden kablo ile geliyor
Adsl modemlerde bile kablosuz özelliği var kablosuz ile bağlanabilirsin
Yoksa sen misafirlikte falan mısın, modemin şifresini bilmeme durumu mu var

Dediğin şeyi zamanında araştırdım ama bir şey bulamadım. Sadece bazı bilgisayarlarda hotspot özelliği var oda sadece bazılarında, Bluetooth wifi menüsünün orada gözüküyor. Ona da sımkart takmak gerekiyor
Hocam kısa süre önce süperonline firmasına geçtim. süperonline firmasının bana verdiği modemde sıkıntı var bazı cihazlarım bağlanamıyor. bunun için sormuştum. firmayı aradığımda ise ulaşamıoyorum. şikayetvar.com a şikayetimi dile getirdim daha dönen olmadı.

Hocam kısa süre önce süperonline firmasına geçtim. süperonline firmasının bana verdiği modemde sıkıntı var bazı cihazlarım bağlanamıyor. bunun için sormuştum. firmayı aradığımda ise ulaşamıoyorum. şikayetvar.com a şikayetimi dile getirdim daha dönen olmadı.
Anladım hocam. Ben burada maks modeme restart atmayı önerebilirim. Modeminiz nedir?
Belki yazılım güncellemesi vardır ve bu hata güncelleme ile düzelmiştir

Ekran Görüntüsü (6).png

W11 kullanıyorum, bu şekilde yaptım oldu.

Bağlanan cihaz kablo ile bağlantılı değil mi hocam
Hayır, afedersin o kısımı atlamışım. Hemen onu da deneyeceğim. Type-c telefondan bilgisayara paylaşıyor biliyorum ancak bunu deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth'u açınca mobil etkin nokta ayarlarında 'üzerinden paylaşın' ayarı var. İnterneti Bt ve wifi ile paylaşabiliyor ancak telefon kablo ile bağlı olduğu ve dosya aktarımı seçtiğim halde burda kablolu paylaşıma dair bir emare yok. Yani sanırım W11 böyle bir özellik ile gelmiyor.
Kb hocam maalesef yardımcı olamadım, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Geri