İndirdiğim oyun virüslü mü

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
561
1693242002551.png

Oyunindir.vip üzerinden indirdim. Aynı zamanda farklı bir oyunda indirmiştim fakat o böyle değildi.

Bu uygulama yada sitenin adı nedir acaba ?

Virüslü değil. Site güvenilir. Crack dosyalarında (güvenilir kaynaklı olanlardan bahsediyorum) her zaman tehdit bulunur. Buna "false-positive" yani tehdit olmayan tehdit olarak algılanır. İçiniz rahat olsun.
Reis benim bildiğim 1-2 tane oluyor false-positive de ayrıca bunda baya trojan gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam McAfee de patlamış dikkatli olun
Nasıl yani?

Bu uygulama yada sitenin adı nedir acaba ?
oyunindir.vip

ama şöyle diyebilirim sağlam 'la başlayan bir site var ona bak bakayım bir de ona bak hocam

ama unutma crack her zaman bir risk
Söylediğin site Update versiyonlarını eklemiyor hocam yani en buglu crackler var orada, en iyi crack sitelerini biliyorumda hiçbirini veremem, Update leri bile günübirlik koyuyorlar.

Söylediğin site Update versiyonlarını eklemiyor hocam yani en buglu crackler var orada, en iyi crack sitelerini biliyorumda hiçbirini veremem, Update leri bile günübirlik koyuyorlar.
Hocam indirdiğim dosya sizce virüslü mü?

Steamunlocked'da varsa indiririm.
Yıllar önce bi crack yüzünden PC ye fidye virüsü bulaşmıştı, bütün dosyaları kitledi virüs fotoğraflar felan. Açmak için para istiyodu, Komple PC yi yenilemek zorunda kalmıştım.

50 TL Ruffles + Kola parası şuan.

Yıllar önce bi crack yüzünden PC ye fidye virüsü bulaşmıştı, bütün dosyaları kitledi virüs fotoğraflar felan. Açmak için para istiyodu, Komple PC yi yenilemek zorunda kalmıştım.

Doğrudur hocam. Zaten şuan crack indirirken genellikle taratıyorum anti virüslere. Fakat şuan öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yüksek ihtimalle oyunindiryüzdeyüz.com'dan falan indirmiş olabilirsiniz.

O konudada ben varım :D

Doğrudur hocam. Zaten şuan crack indirirken genellikle taratıyorum anti virüslere. Fakat şuan öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yüksek ihtimalle oyunindiryüzdeyüz.com'dan falan indirmiş olabilirsiniz.

O konudada ben varım :D
aktif değil şuan o siteler yıllar önceydi hepsi dolandırıp milleti kapatmış muhtemelen.

aktif değil şuan o siteler yıllar önceydi hepsi dolandırıp milleti kapatmış muhtemelen.
İndirmekten vazgeçtim. Oyun zaten Windows 98 için çıkmış. Oyun virüslü olmasa da pc çöker net.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,605
Üyeler
174,400
Son üye
ygul6703
Geri