Age of Empires III: Definitive Edition - Steamde ücretsiz haberin olsun belki işine yarar.Age of Empires II: The Age of Kings (Age of Empires II)
Reis benim bildiğim 1-2 tane oluyor false-positive de ayrıca bunda baya trojan gibi duruyor.Virüslü değil. Site güvenilir. Crack dosyalarında (güvenilir kaynaklı olanlardan bahsediyorum) her zaman tehdit bulunur. Buna "false-positive" yani tehdit olmayan tehdit olarak algılanır. İçiniz rahat olsun.
Nasıl yani?Hocam McAfee de patlamış dikkatli olun
oyunindir.vipBu uygulama yada sitenin adı nedir acaba ?
Söylediğin site Update versiyonlarını eklemiyor hocam yani en buglu crackler var orada, en iyi crack sitelerini biliyorumda hiçbirini veremem, Update leri bile günübirlik koyuyorlar.ama şöyle diyebilirim sağlam 'la başlayan bir site var ona bak bakayım bir de ona bak hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama unutma crack her zaman bir risk
Hocam indirdiğim dosya sizce virüslü mü?Söylediğin site Update versiyonlarını eklemiyor hocam yani en buglu crackler var orada, en iyi crack sitelerini biliyorumda hiçbirini veremem, Update leri bile günübirlik koyuyorlar.
Hocam Autorun.exe dosyası virüslü diyor indirdiğin dosya içeriğini ss olarak atar mısın buraya bakayım.Hocam indirdiğim dosya sizce virüslü mü?
Crack muhtelemen virüslü riske girme hocam bak oyunun orjinal fiyatı, 50 TL verip al
Crack muhtelemen virüslü riske girme hocam bak oyunun orjinal fiyatı, 50 TL verip al
Alıntıyı görüntüle
Yıllar önce bi crack yüzünden PC ye fidye virüsü bulaşmıştı, bütün dosyaları kitledi virüs fotoğraflar felan. Açmak için para istiyodu, Komple PC yi yenilemek zorunda kalmıştım.Steamunlocked'da varsa indiririm.
Doğrudur hocam. Zaten şuan crack indirirken genellikle taratıyorum anti virüslere. Fakat şuan öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yüksek ihtimalle oyunindiryüzdeyüz.com'dan falan indirmiş olabilirsiniz.Yıllar önce bi crack yüzünden PC ye fidye virüsü bulaşmıştı, bütün dosyaları kitledi virüs fotoğraflar felan. Açmak için para istiyodu, Komple PC yi yenilemek zorunda kalmıştım.
50 TL Ruffles + Kola parası şuan.
O konudada ben varımYıllar önce bi crack yüzünden PC ye fidye virüsü bulaşmıştı, bütün dosyaları kitledi virüs fotoğraflar felan. Açmak için para istiyodu, Komple PC yi yenilemek zorunda kalmıştım.
50 TL Ruffles + Kola parası şuan.
steamunlocked güvenilir midir?
Arkadaşlar steamunlocked diye bir site buldum forza horizon 4 indiricem daha önce indiren varmı güvenilir midir?forum.donanimarsivi.com
aktif değil şuan o siteler yıllar önceydi hepsi dolandırıp milleti kapatmış muhtemelen.Doğrudur hocam. Zaten şuan crack indirirken genellikle taratıyorum anti virüslere. Fakat şuan öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yüksek ihtimalle oyunindiryüzdeyüz.com'dan falan indirmiş olabilirsiniz.
O konudada ben varım![]()