Neler Yeni

Dark Souls 3 e 27 dolar verilir mi?

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
soru başlıkta

Dambıldor

80+ Silver
Paran varsa verilir, dediğin fiyat deluxeün fiyatı zaten normalini kesinlikle alma. Kendini kanıtlamış bi oyun soulslike seviyorsan kat kat değer.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
soru başlıkta
ds3 deluxe versiyonu ise ben verirdim şahsen elden ringe deluxe versiyona tl ile 1k bayılmıştım pişman değilim from software oyunları değiyor gözümde

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paran varsa verilir, dediğin fiyat deluxeün fiyatı zaten normalini kesinlikle alma. Kendini kanıtlamış bi oyun soulslike seviyorsan kat kat değer.
elden ring bitirdim sekiro yarısında bıraktım çok sevdim elden ringi de 27 dolara değermi diye düşünüyorum hocam

Dambıldor

80+ Silver
elden ring bitirdim sekiro yarısında bıraktım çok sevdim elden ringi de 27 dolara değermi diye düşünüyorum hocam
Bunu herhangi bir aktivite gibi düşüneceksin. Muhtemelen oyunu seversin, total diyelim 70 saat oynadın 70 saat eğlenmeye değer mi diye düşün. Tabi soulslikelar genelde hem daha çok oynanıyor hem de 2-3 yil sonra bir daha bitirme isteği felan gelebiliyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

bozkan

80+ Bronze
Verilmez. online'ı muhtemelen ölmeye başlamıştır. doğru düzgün summon, invasion falan bulamazsınız.

Elden ring'i çıktığı gibi oynayıp 1 ayda bitirmiştim. Multiplayer'ı en berbat souls oyunuydu. neden bilmiyorum 120mbit fiber, 25pingden fazla almadığım internetle lagdan oynamak mümkün değildi. Oyunu bitirdikten sonra genelde invasion falan takılırım ama direkt sildim çünkü gram keyfi yoktu.

Vallahi Hocam mevcut fiyatlara bakınca, indirin oynayın silin, 30 dolar falan verilmez yani. Souls oyunlarının tamamını oynayıp bitirmiş birisi olarak söylüyorum. DS3 + Elden ring alacağınız paraya ram falan upgrade edersiniz.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Verilmez. online'ı muhtemelen ölmeye başlamıştır. doğru düzgün summon, invasion falan bulamazsınız.

Elden ring'i çıktığı gibi oynayıp 1 ayda bitirmiştim. Multiplayer'ı en berbat souls oyunuydu. neden bilmiyorum 120mbit fiber, 25pingden fazla almadığım internetle lagdan oynamak mümkün değildi. Oyunu bitirdikten sonra genelde invasion falan takılırım ama direkt sildim çünkü gram keyfi yoktu.

Vallahi Hocam mevcut fiyatlara bakınca, indirin oynayın silin, 30 dolar falan verilmez yani. Souls oyunlarının tamamını oynayıp bitirmiş birisi olarak söylüyorum. DS3 + Elden ring alacağınız paraya ram falan upgrade edersiniz.
32 mbit internetim var nerdeyse çok az lag olmuştu

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ismail
Ana oyunu 20 dolara alın sadece ringed city dlc'si değer diğer dlc çöplükten öte.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom