Ben vermemsoru başlıkta
ds3 deluxe versiyonu ise ben verirdim şahsen elden ringe deluxe versiyona tl ile 1k bayılmıştım pişman değilim from software oyunları değiyor gözümdesoru başlıkta
elden ring bitirdim sekiro yarısında bıraktım çok sevdim elden ringi de 27 dolara değermi diye düşünüyorum hocamParan varsa verilir, dediğin fiyat deluxeün fiyatı zaten normalini kesinlikle alma. Kendini kanıtlamış bi oyun soulslike seviyorsan kat kat değer.
Bunu herhangi bir aktivite gibi düşüneceksin. Muhtemelen oyunu seversin, total diyelim 70 saat oynadın 70 saat eğlenmeye değer mi diye düşün. Tabi soulslikelar genelde hem daha çok oynanıyor hem de 2-3 yil sonra bir daha bitirme isteği felan gelebiliyor.elden ring bitirdim sekiro yarısında bıraktım çok sevdim elden ringi de 27 dolara değermi diye düşünüyorum hocam
32 mbit internetim var nerdeyse çok az lag olmuştuVerilmez. online'ı muhtemelen ölmeye başlamıştır. doğru düzgün summon, invasion falan bulamazsınız.
Elden ring'i çıktığı gibi oynayıp 1 ayda bitirmiştim. Multiplayer'ı en berbat souls oyunuydu. neden bilmiyorum 120mbit fiber, 25pingden fazla almadığım internetle lagdan oynamak mümkün değildi. Oyunu bitirdikten sonra genelde invasion falan takılırım ama direkt sildim çünkü gram keyfi yoktu.
Vallahi Hocam mevcut fiyatlara bakınca, indirin oynayın silin, 30 dolar falan verilmez yani. Souls oyunlarının tamamını oynayıp bitirmiş birisi olarak söylüyorum. DS3 + Elden ring alacağınız paraya ram falan upgrade edersiniz.
Ana oyunu 20 dolara alın sadece ringed city dlc'si değer diğer dlc çöplükten öte.elden ring bitirdim sekiro yarısında bıraktım çok sevdim elden ringi de 27 dolara değermi diye düşünüyorum hocam
Sister Friede dövüşü gayet keyifliydiAna oyunu 20 dolara alın sadece ringed city dlc'si değer diğer dlc çöplükten öte.