F fuisd 80+ Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim fuisd fuisdcik 29 Temmuz 2024 #1 demon souls ile başlamayı düşünüyorum ardından dark souls 2-3 belki 1 ve elder ring ve terkar belki elder ring ya sizce
demon souls ile başlamayı düşünüyorum ardından dark souls 2-3 belki 1 ve elder ring ve terkar belki elder ring ya sizce
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,846 En İyi Cevap 1 29 Temmuz 2024 #2 fuisd yazmış: demon souls ile başlamayı düşünüyorum ardından dark souls 2-3 belki 1 ve elder ring ve terkar belki elder ring ya sizce Devamı için tıklayın... Direkt olarak Elden Ring'den başlayabilirsin. Eski oyunlara göre birçok gereksiz şeyi kaldırmışlar.
fuisd yazmış: demon souls ile başlamayı düşünüyorum ardından dark souls 2-3 belki 1 ve elder ring ve terkar belki elder ring ya sizce Devamı için tıklayın... Direkt olarak Elden Ring'den başlayabilirsin. Eski oyunlara göre birçok gereksiz şeyi kaldırmışlar.
canbozoks 80+ Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim osman osman 29 Temmuz 2024 #3 Elden ringle başlarsan diğer oyunlar keyif vermez şahsen bende öyle oldu elden ring açık ara en iyisi bana kalırsa.
Elden ringle başlarsan diğer oyunlar keyif vermez şahsen bende öyle oldu elden ring açık ara en iyisi bana kalırsa.