Elder Scrolls Oblivion Vs Spiderman 2 Vs Doom The Dark Ages Hangisi Daha İyi?

Reaksiyon skoru
20
Merhaba paramı biriktiriyordum biraz biriktirdim ve şu an 60 dolar gibi bir param var başlığımdan gördüğünüz üzere 3 oyundan birini seçmem lazım Doom oyununu hiç oynamadım seriyi Spider-Man ilk oyununu mekaniklerini çok beğendim Skyrim oyunlarınıda hiç denemedim sizce hangi oyunu almalıyım bu oyunlardan biri beni uzun zaman şöyle 50 saat götürsün yeter eğer başlığımdan başka oyun önermek istiyorsanız önerebilirsiniz ve bir şey soracağım Doom the Dark ages illaki 32 GB RAM mi istiyor yoksa 16 GB RAM yeter mi? Bu soru Elder Scrolls oblivion IV'da da geçerli 16 GB yeter mi yoksa illaki 32 RAM lazım mı sormak istedim ana sorularım allta.

Soru 1: Doom the Dark ages illaki 32 GB RAM'mi istiyor yoksa 16 GB RAM yeter mi?
Soru 2: Elder Scrolls oblivion 32 GB RAM mi istiyor yoksa 16 GB RAM yeter mi?

Sorularım bu kadardı bu arada bu 3 oyundan birini kabasakal sitesinden alacağım paylaşımlı hesaplara güvenim yok o yüzden paylaşımlı hesap almıyorum eğer TLOU 2 (The Last of Us Part 2) önerecekseniz önermeyin çünkü bende var bir de Elder Scrolls oblivion Remastered yani şu yeni çıkan oyun olanı diyorum eski versiyonu değil haberiniz olsun şimdiden iyi günler

Geri