Spiderman 2 Vs Doom The Dark Ages

Reaksiyon skoru
20
Merhabalar elder scrollsdan vazgeçtim ama diğer oyunları beğenmedimde bu oyunlardan birini almam gerek ama duyduğuma göre spiderman 2 optimizasyon sorunu varmış ve crash veriyormuş hayla öyle varmı yoksa düzeltildimi? Düzeltildiyse spiderman 2'ye bakacağım gözüme doom the dark ages takıldı bu oyunun bosslar olması dikkatimi çekti sizce hangisini almalıyım iyi günler.

optimizasyon berbat ama crash vermiyor

Merhabalar elder scrollsdan vazgeçtim ama diğer oyunları beğenmedimde bu oyunlardan birini almam gerek ama duyduğuma göre spiderman 2 optimizasyon sorunu varmış ve crash veriyormuş hayla öyle varmı yoksa düzeltildimi? Düzeltildiyse spiderman 2'ye bakacağım gözüme doom the dark ages takıldı bu oyunun bosslar olması dikkatimi çekti sizce hangisini almalıyım iyi günler.
İki oyunda çok kötü optimizesi, Doom zaten dalga konusu oldu, 200+ fps vermesiyle ünlü olan pdf de bile çalışan oyun mfg 4x pazarlaması yapmak için birşeyler çevirmişler arkada.

doom zaten gamepass da var gamepass 200 tl gamepass da dünya oyun var oynamadıgın çok oyun vardır gameapss al geç

doom zaten gamepass da var gamepass 200 tl gamepass da dünya oyun var oynamadıgın çok oyun vardır gameapss al geç
Hocam steam bağımlısıyım maalesef gamepass alasım gelmiyor maalesef

ben genelde steam hesabı satın alarak oynuyorum hocam yoksa para yetişmez bu oyunlara spiderman serisini de öyle aldım hep

ben genelde steam hesabı satın alarak oynuyorum hocam yoksa para yetişmez bu oyunlara spiderman serisini de öyle aldım hep
Hocam steam hesabı güven vermiyor bana ama maalesef dediginiz gibi para yetişmez

hocam saygı duyuyorum ama 200 tl ye alıp oynayıp bitirebilicegin ürün var iken 2000 tl vermem aynı oyun var al 1 ay oynayacagını oyna geç

hocam saygı duyuyorum ama 200 tl ye alıp oynayıp bitirebilicegin ürün var iken 2000 tl vermem aynı oyun var al 1 ay oynayacagını oyna geç
Doğru diyorsunuz bende size saygı duyuyorum ama kabasakal diye bir site var biliyormusunuz bilmiyormusunuz bilmem ama 2 oyunu azda olsa birazda ucuza satıyor spiderman 2 alasım gelmedi fazla ama doom the dark ages biraz daha gözüme takıldı.

güvenlik bir durum yok aslında bildiğiniz steam hesabı veriyorlar size ama siz bilirsiniz yine de
Bide bir şey daha diyeceğim 60 dolar biriktirmiştim doom the dark ages veya spiderman 2 yerine başka ne alabilirim?

Geri