Neler Yeni

Yeni monitör aldım oyun oynanmıyor berbat hissettiriyor

enginer

80+
Katılım
10 Şubat 2024
Mesajlar
38
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Engin
Koca mesajdan bunu anlayıp (anlamayıp ya da anlamak istemeyip) da sonra bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyorsun. Nereye gülüyoruz 😂

Ama bu mesajlardan zevk almayı öğrendim artık. Ne zaman mantığıyla uzun uzun açıklasam yazdıklarımla tamamen alakasız, hakaret içeren, kısa mesajlar geliyor. Zevk alıyorum çünkü biliyorum ki normal cevap veremiyorlar.

Hayır ama en azından şunu düşünerek yazmanl lazım ki yazdığın kisa mesajda bir mantık olsun: sence bütün bunları senin mesajınla mı öğrendim?
Senin bildiğini zaten söyledim, en iyi sen biliyorsun. O kadar bilmene rağmen soruyu soran arkadaşın yorumunu ti'ye alıyorsun. Ben kısa yazdım çünkü o an vaktim yok :) Yazdıkların beni dogruluyordu, ben ghostingi etkileyen ayar var dedim, sen yok dedin. Ama yazdıklarında yapılan ayarların ghostinge etkisi olduğunu açıkladın. Ayrıca evet biseyler biliyorsun ama sadece yapay olarak, onalri bir bütün olarak anlamlandiramamissin gibi düşünüyorum. Ya da bizleri küçük gormekten anlatamamis olabilirsin. Sorun yok, artık bu yazismaya gelenler en azından doğru bir şeyler öğrenmiş olacak. Gtg yi etkileyen faktörlere bir daha baksan iyi olur, o öyle tek başına nonitorculerin verdiği bir sayı gibi düşünüyorsun.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
912,384
Mesajlar
8,349,489
Üyeler
141,571
Son üye
pestemalli
Top Bottom