YazılımKafa
80+ Silver
Sizce hangisi
Ekranı falan güzelde Xbox daha kaliteli gibi. Malzeme kalitesi olarak daha güzel duruyorasus alırdım
Xbox elite series alırdım, şuandada kullanıyorum, fps oyunları için çok iyi oluyor, fps oynamıyorsanız normal kol alsanız daha iyi olur bir yararı yok çünkü fps dışında.Sizce hangisi
bence tasarım olarka asus çok önde. ayriyeten arkadaşın dediği gibi çok hardcore bir fps oyuncusu değilseniz xbox 9. nesil alın geçin bence.Ekranı falan güzelde Xbox daha kaliteli gibi. Malzeme kalitesi olarak daha güzel duruyor
Fps oynamıyorum. Kaliteli ve güzel olduğu için almayı düşünüyorumXbox elite series alırdım, şuandada kullanıyorum, fps oyunları için çok iyi oluyor, fps oynamıyorsanız normal kol alsanız daha iyi olur bir yararı yok çünkü fps dışında.
Dualsense im var zaten.bence tasarım olarka asus çok önde. ayriyeten arkadaşın dediği gibi çok hardcore bir fps oyuncusu değilseniz xbox 9. nesil alın geçin bence.
Xbox elite in ayarlamasını pc den yapabiliyor musun? Xboxta ışık hassasiyet vs ayaklanıyor. Pc de bunun için uygulaması var mı?Xbox elite series alırdım, şuandada kullanıyorum, fps oyunları için çok iyi oluyor, fps oynamıyorsanız normal kol alsanız daha iyi olur bir yararı yok çünkü fps dışında.