İlk sahip olduğunuz telefon hangi marka/model?
İlk telefonunuzu aldığınız da kaç yaşındaydınız?
Benim 15 yaşımda iken Samsung J700F olmuştu ilk kez ön flaş çıkartılan telefon modeliydi. İlk göz ağrım
Veee tabi ki eskiden annem ve babamın tuşlu nokia telefonlarında az snake oynamadım değil xD
ASELSAN KULLANDIM DİYECEK BİR BABAYİĞİT ÇIKACAKMI DİYE MERAK EDİYORUM .D
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
O zamanlar iphone 6 mı varmış dedim 2014 çıkışlıymış vaybe.Bizde iphone olanın sadece 4s i vardı.Benimki genede daha iyiydi kasa çerçeve oranıda 4 lerde çok az ya.Bizde İphone 6 lar havada uçuşuyordu o dönem bende General mobile Discovery air vardı daha ince daha şık duruyordu ama adı üstünde iphone diye çok daha fazla ilgi çekiyordu
4 4S falan baya azdı evet İphone 6 o konuda iyidiO zamanlar iphone 6 mı varmış dedim 2014 çıkışlıymış vaybe.Bizde iphone olanın sadece 4s i vardı.Benimki genede daha iyiydi kasa çerçeve oranıda 4 lerde çok az ya.
Nokia idi ancak kısa bir süre kullandım onu ondan sonra j7 prime telefonuna geçtim ve onla uzun bir serüven geçirdik şuanda redmi 12 kullanıyorumİlk sahip olduğunuz telefon hangi marka/model?
İlk telefonunuzu aldığınız da kaç yaşındaydınız?
Benim 15 yaşımda iken Samsung J700F olmuştu ilk kez ön flaş çıkartılan telefon modeliydi. İlk göz ağrım
Veee tabi ki eskiden annem ve babamın tuşlu nokia telefonlarında az snake oynamadım değil xD
ASELSAN KULLANDIM DİYECEK BİR BABAYİĞİT ÇIKACAKMI DİYE MERAK EDİYORUM .D
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Benim de, canım telefonum beNokia C5-03
Alıntıyı görüntüle