Neler Yeni

Hotspot ve gpu sıcaklığı arasında ki fark

Clocker90

80+
Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar merhaba. Sistemi occt ile power testine soktuğumda 30 dakika sonra Gpu sıcaklığı max:65 , hotspot:98 derece'ye ulaşıyor. Normalde hotspot en fazla 15-20 derece fazla oluyordu. Sizce bu değer normal mi?

Kart nedir

bende swft modeli var o ekran kartının hotspot kısmı üstündeki ısıyı emip atan plaka sıcaklığı normal öle olması

Son düzenleme:
hotspot en yüksek sıcaklık yada sıcak nokta gpu mevcut sıcaklık

sıcaklık normal de arada bu kadar fark olması normal mi diye sormuştum. Kart 75 derece olsa hotspot 98 olsa okey derdim.

bende xfx 6700 var yeni daha normal sıcaklık 62 lerdeyken hotspot 80 90 nı görüyordu 110 dereceye kadar dayanıklı o bölge

sıcaklık normal de arada bu kadar fark olması normal mi diye sormuştum. Kart 75 derece olsa hotspot 98 olsa okey derdim.
böyle fark olması normal olması gereken o zaten bendede o şekilde
bende xfx 6700 var yeni daha normal sıcaklık 62 lerdeyken hotspot 80 90 nı görüyordu 110 dereceye kadar dayanıklı o bölge
110 dereceye yaklaşınca çat çut sesler geliyo geriliyorum ama şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım

böyle fark olması normal olması gereken o zaten bendede o şekilde bendede

110 dereceye yaklaşınca çat çut sesler geliyo geriliyorum ama şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım
110 derece olması sıkıntı bi fikrim yok ama termal macundan olabilirmi

110 derece olması sıkıntı bi fikrim yok ama termal macundan olabilirmi
termal macunluk bi sorun oldğunu düşünmüyorum 10 aylık falan pc

o 110 dereceye yaklaşmasının sebebi bu fan ayarlanan yazılım amd software fan ayarlarını bazen resetliyo bende sesiz moda falan alıyo

termal macunluk bi sorun oldğunu düşünmüyorum 10 aylık falan pc

o 110 dereceye yaklaşmasının sebebi bu fan ayarlanan yazılım amd software fan ayarlarını bazen resetliyo bende sesiz moda falan alıyo
ben çıkan son sürümde kullanıyorum fan açısından bi sıkıntı yok sadece nedense bazı hafif oyunlarda boşu boşuna 2400rpm me çıkıyor elle ayar çekmek lazım

Normal.

ben çıkan son sürümde kullanıyorum fan açısından bi sıkıntı yok sadece nedense bazı hafif oyunlarda boşu boşuna 2400rpm me çıkıyor elle ayar çekmek lazım
ben el ayarı çektimde bazen random sıfırlıyo dediğim gibi

Geri