böyle fark olması normal olması gereken o zaten bendede o şekildesıcaklık normal de arada bu kadar fark olması normal mi diye sormuştum. Kart 75 derece olsa hotspot 98 olsa okey derdim.
110 dereceye yaklaşınca çat çut sesler geliyo geriliyorum ama şuana kadar hiçbir sorun yaşamadımbende xfx 6700 var yeni daha normal sıcaklık 62 lerdeyken hotspot 80 90 nı görüyordu 110 dereceye kadar dayanıklı o bölge
110 derece olması sıkıntı bi fikrim yok ama termal macundan olabilirmiböyle fark olması normal olması gereken o zaten bendede o şekilde bendede
110 dereceye yaklaşınca çat çut sesler geliyo geriliyorum ama şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım
termal macunluk bi sorun oldğunu düşünmüyorum 10 aylık falan pc110 derece olması sıkıntı bi fikrim yok ama termal macundan olabilirmi
ben çıkan son sürümde kullanıyorum fan açısından bi sıkıntı yok sadece nedense bazı hafif oyunlarda boşu boşuna 2400rpm me çıkıyor elle ayar çekmek lazımtermal macunluk bi sorun oldğunu düşünmüyorum 10 aylık falan pc
o 110 dereceye yaklaşmasının sebebi bu fan ayarlanan yazılım amd software fan ayarlarını bazen resetliyo bende sesiz moda falan alıyo
ben el ayarı çektimde bazen random sıfırlıyo dediğim gibiben çıkan son sürümde kullanıyorum fan açısından bi sıkıntı yok sadece nedense bazı hafif oyunlarda boşu boşuna 2400rpm me çıkıyor elle ayar çekmek lazım