- Konu Sahibi Konu Sahibi
yasal hocamHocam bu telegram oyunları tam olarak ne oluyor,ne işe yarıyor,yasal mı?
yasal hocamHocam bu telegram oyunları tam olarak ne oluyor,ne işe yarıyor,yasal mı?
bıraktıysan ban yiyeceğini sanmıyorum.10m tapswap 25m yes 25k blum. Tapta biraz oto clicker kullandım banlatır mı yav.
Çok ufak kullanıyodum ben 7/24 açık değil 2 dk aç kapa yapıyorum telefondan 2m yes 5m tapswap 1m w-coin hamster var sonra yeni başladığım catizen var başladığım CEX var 30kdikkat et liste günü ban yeme, notcoinde de yemediler de liste günü döküldü herkes.
cex'e çok güvenme hocamÇok ufak kullanıyodum ben 7/24 açık değil 2 dk aç kapa yapıyorum telefondan 2m yes 5m tapswap 1m w-coin hamster var sonra yeni başladığım catizen var başladığım CEX var 30k
Yok be hepsi çorba parası benim için 300-500 tl bırakırsa kâfidir hepsicex'e çok güvenme hocam
Direk Bonus kısmında en altta var orda bot ta yescoinin eventi biticekti galiba bugünyescoine bugün başladım konuyu görüpte bu bot işleri falan nasıl oluyor hocam tam olarak
yes pac mi dediğiniz şey 500 k lıkDirek Bonus kısmında en altta var orda bot ta yescoinin eventi biticekti galiba bugün
evetyes pac mi dediğiniz şey 500 k lık
Maalesef pcden denedim bende hepsi mobiltamamdır aldım şimdi teşekkürler.
Pcden kasabilceğim varmı bundan başka önerdiğiniz