- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz yapabildiğiniz kadar yapın hocam belli bir alt limit üst limit yok 100k kasanlar bile çekebilirtamamdır hocam, 200m coin benim ne kadar süre yapmam lazım?
Siz yapabildiğiniz kadar yapın hocam belli bir alt limit üst limit yok 100k kasanlar bile çekebilirtamamdır hocam, 200m coin benim ne kadar süre yapmam lazım?
yok limitten değil ne kadar sürdüğünü anlamaua çalışıyormSiz yapabildiğiniz kadar yapın hocam belli bir alt limit üst limit yok 100k kasanlar bile çekebilir
neden hocam telegram wallet güvenilir filan mı değil?Bide arkadaşlara tavsiyem kesinlikle telegram cüzdana çekmeyin dropdan gelen paraları bin pişman olursunuz
Yok hocam farklı tg hesabı olduğu sürece sorun olmazArkadaşlar benim bir sorum olucak, ev arkadaşımla aynı wifi(farklı telefonlar) üzerinden yescoine giriyoruz da sybil veya multi hesap olarak değerlendirilme şansı var mı? Notcoinde böyle bir durumdan kaynaklı ödül alamama durumu oldu mu acaba?
Yescoin, Blum, Tapswap, Memefi, Dotcoin.Güncel önerdiğin projeleri yazarsan sevinirim.
Güvenilir ancak çok problemli her gün binlerce problem ortaya çıkıyor ve destek hizmeti yok gibi bişey yani bir problemde iletişim kurabileceğin biri yok nerdeyse kursanda ileri seviye ingilizce ile konuşmadığını zaman mala yatıp desteği kapatıyorlar her işlemde ton istiyor saçma bir şekilde hani 30-40tl bişey değil tamamda minimum yatırma tutarı 600tl buda Can sıkıcı yani benim tavsiyem kesinlikle kullanmaneden hocam telegram wallet güvenilir filan mı değil?
Bunlara direkt telegram uygulaması üzerinden erişim sağlayıp mı devam ediyoruz, yoksa ayrı uygulamaları mı var? Daha önce kendi uygulamaları olan farklı bi' kaç tane denemiştim ve hiç bi' şey çıkmadı maalesef. Notcoin'den yakın zamanda arkadaşım bahsetti, listelendiğini bilmiyordum. Potansiyeli yüksek olan bi' kaç tanesini tekrar denemek isterim açıkcası.Yok hocam farklı tg hesabı olduğu sürece sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yescoin, Blum, Tapswap, Memefi, Dotcoin.
yespac toplarsa hocam
Yespac max yani level 5, 2 saat online kasınca 86 bin kazandım, 1 saat 20 dakika offline kasınca 270 bin kazandımYescap toplarsamı %30 yoksa offline da mı
Telegram uygulaması üzerinden erişiyoruz hocam. Site üzerinden vs olanlara katılmıyorum bende.Bunlara direkt telegram uygulaması üzerinden erişim sağlayıp mı devam ediyoruz, yoksa ayrı uygulamaları mı var? Daha önce kendi uygulamaları olan farklı bi' kaç tane denemiştim ve hiç bi' şey çıkmadı maalesef. Notcoin'den yakın zamanda arkadaşım bahsetti, listelendiğini bilmiyordum. Potansiyeli yüksek olan bi' kaç tanesini tekrar denemek isterim açıkcası.
Bir de, bilgisayarda yüklü Telegram uygulaması üzerinden oluyor mu acaba, sanki sadece telefona yüklenen uygulamada çalışıyor diye bi' şey duymuştum, deneyen oldu mu?Telegram uygulaması üzerinden erişiyoruz hocam. Site üzerinden vs olanlara katılmıyorum bende.
Yescoin (sarı olan), Blum, Tapswap, Memefi, Dotcoin bakabilirsiniz.
yescoin ve blum bilgisayar üzerinden oluyor diğerleri telefon istiyor maalesefBir de, bilgisayarda yüklü Telegram uygulaması üzerinden oluyor mu acaba, sanki sadece telefona yüklenen uygulamada çalışıyor diye bi' şey duymuştum, deneyen oldu mu?
Tamamdır, teşekkür ederim.yescoin ve blum bilgisayar üzerinden oluyor diğerleri telefon istiyor maalesef