- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasmaya devam edin hocamHocam milet yescoinde 24 milyon falan ben daha 3 milyondayim iyi mi? kötü mu sence
Kasmaya devam edin hocamHocam milet yescoinde 24 milyon falan ben daha 3 milyondayim iyi mi? kötü mu sence
Ben şu botu aldim da 2 seviye yapmak mantıklı mı bide 2 seviye yaptığımızda telegramda olmasak kendisi mi kasıyorKasmaya devam edin hocam
Botu 2 seviye yaparsanız siz aktif değilken 2 saat kasar ardından bırakır ancak girip çıktığınızda tekrar 2 saat devam eder.Ben şu botu aldim da 2 seviye yapmak mantıklı mı bide 2 seviye yaptığımızda telegramda olmasak kendisi mi kasıyor
4-5K civarı yapıyor olması lazım. Biraz düşükten bozdum ben. Şu an 80 kuruş olması lazım.Not coinde şuanki paranız ne kadar binance listelendi çünkü uçtu
Hocam 3 seviyede sınırsız mi kasıyor pekiBotu 2 seviye yaparsanız siz aktif değilken 2 saat kasar ardından bırakır ancak girip çıktığınızda tekrar 2 saat devam eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4-5K civarı yapıyor olması lazım. Biraz düşükten bozdum ben. Şu an 80 kuruş olması lazım.
Hayır onda da 12 saat kasıyor hocam. Keşke dediğiniz gibi sınırsız olsa.Hocam 3 seviyede sınırsız mi kasıyor peki
aynen öyle hocam, beleş bir şekilde 2.5k kazandım, arkadaşıma da çook kazandırdıkbeleş mi bunlar, öyleyse bilgi alabilir miyim
hocam konuyu okuyamadım da nasıl oluyor video falan var mı? bide telefonda ki veriler gitmesin? 7 24 açık bırakim telefonu pasif gelir hesabısısermayesiz hocam.
telefona/bilgisayara zarar veren bir şey olsaydı zaten notcoin ayakta duramazdı hocam. Şu an burda konu açmadım bununla alakalı bir rehber hazırlamadım, özetlemem gerekirse Notcoin, kullanıcılarına Telegram üzerinden erişilen ve basit bir “tap-to-earn” yani "dokunarak kazanma" mekanizması aracılığıyla kripto para kazanma imkanı sunan bir oyundur.Oyun içinde yapılan her dokunuş, küçük miktarlarda kripto para kazandırıyor. Örneğin eğer 2 milyon coin kastıysanız, listelenme zamanı 3 sıfır silindi. Yani 2.000.000 yerine 2000 coin aldınız. Şu anki TL cinsinden değeri 78 kuruş, 2000 x 0.78 = 1560 TL kazancınız bulunmakta ki bu 2 milyon coini sadece birkaç günde kasabilmektesiniz.hocam konuyu okuyamadım da nasıl oluyor video falan var mı? bide telefonda ki veriler gitmesin? 7 24 açık bırakim telefonu pasif gelir hesabısı
risk barındıran bi sektör olduğu belli zatende google playde tıklama appleri var, telegram linkini alabilir miyim mümkünse, ek oalrak coin çıkarsa soğuk cüzdana mı atıyorlar?telefona/bilgisayara zarar veren bir şey olsaydı zaten notcoin ayakta duramazdı hocam. Şu an burda konu açmadım bununla alakalı bir rehber hazırlamadım, özetlemem gerekirse Notcoin, kullanıcılarına Telegram üzerinden erişilen ve basit bir “tap-to-earn” yani "dokunarak kazanma" mekanizması aracılığıyla kripto para kazanma imkanı sunan bir oyundur.Oyun içinde yapılan her dokunuş, küçük miktarlarda kripto para kazandırıyor. Örneğin eğer 2 milyon coin kastıysanız, listelenme zamanı 3 sıfır silindi. Yani 2.000.000 yerine 2000 coin aldınız. Şu anki TL cinsinden değeri 78 kuruş, 2000 x 0.78 = 1560 TL kazancınız bulunmakta ki bu 2 milyon coini sadece birkaç günde kasabilmektesiniz.
Notcoin 4 Mayısta listelendiğinde ben dahil birçok kişi coinlerini borsaya claim ederek parasını çekti. Ardından çıkmış olan Blum, Yescoin, Tapswap gibi projeler büyük popülerlik kazandı. Her gün yeni projeler çıkmaya devam ediyor ancak bunların listelenip listelenmeyeceği bile net değil.
Linkleri dm üzerinden ileteyim hocam, çıktığında bota giriyorsunuz claim butonu olur ona tıklayarak id vb girip çekiyorsunuz. Zaten şu an totalde 200m coinim var tüm kastıklarımda, bir rehber konusu açarım liste günü eğer izin verilirse.risk barındıran bi sektör olduğu belli zatende google playde tıklama appleri var, telegram linkini alabilir miyim mümkünse, ek oalrak coin çıkarsa soğuk cüzdana mı atıyorlar?
tamamdır hocam, 200m coin benim ne kadar süre yapmam lazım?Linkleri dm üzerinden ileteyim hocam, çıktığında bota giriyorsunuz claim butonu olur ona tıklayarak id vb girip çekiyorsunuz. Zaten şu an totalde 200m coinim var tüm kastıklarımda, bir rehber konusu açarım liste günü eğer izin verilirse.