- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tapswapin botu sabit kasıyor bende beğenmiyorumYesCoin'de 1.6M var. Bot almak ne kadar mantıklı? Tapswap'ta bot aldım 500K da birikmiş var ne yapılacağı hakkında en ufak fikrim yok
Tapswapin botu sabit kasıyor bende beğenmiyorumYesCoin'de 1.6M var. Bot almak ne kadar mantıklı? Tapswap'ta bot aldım 500K da birikmiş var ne yapılacağı hakkında en ufak fikrim yok
Çok az veriyor 36k falan gördüm en fazla Tapswap kötü ama Yescoin'de alıp almamak arasındayım. Botu aldıktan sonra yükseltmesi kaç coin?Tapswapin botu sabit kasıyor bende beğenmiyorum
Süre belli olmuyor ama yazın ortalarında mining kapatılır 2-3 haftayada borsaya çıkar muhtemelenne kadar sürüyor ve ne kadar ort getirisi var
cidden adım adım bi rehber açarsan çok memnun olurum popularitesi artmadan 2.3 bişey almak istıyorum kritoptanNotcoinden parayı direkt binanceden $NOT adresini girerek falan çektim ben bu projeler de öyle olaiblir. Konu açarım bir rehber olarak, sorun yok
1m 2m 3m 4mÇok az veriyor 36k falan gördüm en fazla Tapswap kötü ama Yescoin'de alıp almamak arasındayım. Botu aldıktan sonra yükseltmesi kaç coin?
tabii hocam, hazırlıklara başlayacağım şu edit medit işim bittikten sonra. Gün içinde açmış olurum.cidden adım adım bi rehber açarsan çok memnun olurum popularitesi artmadan 2.3 bişey almak istıyorum kritoptan
kritp bilgim 0 bu arada adres madres net şey edemiıyorum binance hesabı var ama ne nasıl oluyo hiç şey edemıyomtabii hocam, hazırlıklara başlayacağım şu edit medit işim bittikten sonra.
konunun altına da soru alırım zaten sorabilirsiniz Şu anlık gerekli değil ancak liste günü bir borsa hesabı lazım olacakkritp bilgim 0 bu arada adres madres net şey edemiıyorum binance hesabı var ama ne nasıl oluyo hiç şey edemıyom
Dostum tek tek kasmak cidden sıkıyor yoruyor ama bot hsrbi rahat benim 3 yada 4 12 saate bir 360bin veriyor gün içinde 2 kez alıyorum yetiyor kazmakla felan uğraşmıyor zaten 2.lvl de herlarde offline kazma açılıyor 4-5 saat offline kendi kasıyor bide görevleri fulle hepsini yap rahat 3lvl yaparsınUsta onu yapana kadar ömür biter bea.
basitçe kasılıyor hocamUsta onu yapana kadar ömür biter bea.
level 2 de 2 saat offline durumlarda kasım, level 3 de bu 12 saat oluyor, level 4 de ise yine 12 saat ancak %30 bonus, level 5 de ise %60 bonus mevcut.Dostum tek tek kasmak cidden sıkıyor yoruyor ama bot hsrbi rahat benim 3 yada 4 12 saate bir 360bin veriyor gün içinde 2 kez alıyorum yetiyor kazmakla felan uğraşmıyor zaten 2.lvl de herlarde offline kazma açılıyor 4-5 saat offline kendi kasıyor bide görevleri fulle hepsini yap rahat 3lvl yaparsın