NotCoin’den Kazanan Birine Sorun! - Telegram Airdropları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
YesCoin'de 1.6M var. Bot almak ne kadar mantıklı? Tapswap'ta bot aldım 500K da birikmiş var ne yapılacağı hakkında en ufak fikrim yok :kekw:
Tapswapin botu sabit kasıyor bende beğenmiyorum

Tapswapin botu sabit kasıyor bende beğenmiyorum
Çok az veriyor 36k falan gördüm en fazla Tapswap kötü ama Yescoin'de alıp almamak arasındayım. Botu aldıktan sonra yükseltmesi kaç coin?

Notcoinden parayı direkt binanceden $NOT adresini girerek falan çektim ben bu projeler de öyle olaiblir. Konu açarım bir rehber olarak, sorun yok 👍
cidden adım adım bi rehber açarsan çok memnun olurum popularitesi artmadan 2.3 bişey almak istıyorum kritoptan

cidden adım adım bi rehber açarsan çok memnun olurum popularitesi artmadan 2.3 bişey almak istıyorum kritoptan
tabii hocam, hazırlıklara başlayacağım şu edit medit işim bittikten sonra. Gün içinde açmış olurum.

tabii hocam, hazırlıklara başlayacağım şu edit medit işim bittikten sonra.
kritp bilgim 0 bu arada adres madres net şey edemiıyorum binance hesabı var ama ne nasıl oluyo hiç şey edemıyom

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
kritp bilgim 0 bu arada adres madres net şey edemiıyorum binance hesabı var ama ne nasıl oluyo hiç şey edemıyom
konunun altına da soru alırım zaten sorabilirsiniz :) Şu anlık gerekli değil ancak liste günü bir borsa hesabı lazım olacak

Usta onu yapana kadar ömür biter bea.
Dostum tek tek kasmak cidden sıkıyor yoruyor ama bot hsrbi rahat benim 3 yada 4 12 saate bir 360bin veriyor gün içinde 2 kez alıyorum yetiyor kazmakla felan uğraşmıyor zaten 2.lvl de herlarde offline kazma açılıyor 4-5 saat offline kendi kasıyor bide görevleri fulle hepsini yap rahat 3lvl yaparsın

Dostum tek tek kasmak cidden sıkıyor yoruyor ama bot hsrbi rahat benim 3 yada 4 12 saate bir 360bin veriyor gün içinde 2 kez alıyorum yetiyor kazmakla felan uğraşmıyor zaten 2.lvl de herlarde offline kazma açılıyor 4-5 saat offline kendi kasıyor bide görevleri fulle hepsini yap rahat 3lvl yaparsın
level 2 de 2 saat offline durumlarda kasım, level 3 de bu 12 saat oluyor, level 4 de ise yine 12 saat ancak %30 bonus, level 5 de ise %60 bonus mevcut.
(Yespac 100 topladıysa 160 alıyorsunuz.)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri