Neler Yeni

Bilgisayar tarayıcıda kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan
Arkadaşlar bende i3 540 arı radeon 4600 series 8 gb ram pc var ve herhangi bi tarayıcıda video oyun vb. Şeyler dona dona oynatıyor acaba eski olduğu içinmi önceden böyle yapmıyodu bu sene oldu

Sau_Nara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Demirci
Windowsa gelen güncellemelerden dolayı olabilir artık eskisinden daha fazla Ram istiyor ve çoğu zaman 8 GB yetersiz kalıyor hatta Windows 11 kullanıyorsan iş daha da kötü 16 bile oyun oynarken yetmiyor. tavsiyem virüs taraması yap işe yaramazsa windows sürümü düşürmeyi deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windowsa gelen güncellemelerden dolayı olabilir artık eskisinden daha fazla Ram istiyor ve çoğu zaman 8 GB yetersiz kalıyor hatta Windows 11 kullanıyorsan iş daha da kötü 16 bile oyun oynarken yetmiyor. tavsiyem virüs taraması yap işe yaramazsa windows sürümü düşürmeyi deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni format attım pc ye yine düzelmedi bide Windows 10 pro kullanıyorum 8 e düşürmeyi düşünüyorum inşallah düzelir teşekkür ederim yourumun için

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Selim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni format attım pc ye yine düzelmedi bide Windows 10 pro kullanıyorum 8 e düşürmeyi düşünüyorum inşallah düzelir teşekkür ederim yourumun için
Atlas os öneririm.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Selim
Top Bottom