Neler Yeni

Yardım Hawk Fab Mı , Xdrive Mi ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler bu hafta bir koltuk alicam hawk fab serisinden herhangi bir renginimi alayim yoksa xdrive marka koltuklardan birinimi alayim

Birde xdriveda çok seçenek var misal Toryum , 15li , Akdeniz, Anka falan var bunlardan hangisi alınır yada aralarındaki fark nedir kumaş veya deri olmaları falanmi
(Bu arada kumaş tercihimdir )

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Beyler bu hafta bir koltuk alicam hawk fab serisinden herhangi bir renginimi alayim yoksa xdrive marka koltuklardan birinimi alayim

Birde xdriveda çok seçenek var misal Toryum , 15li , Akdeniz, Anka falan var bunlardan hangisi alınır yada aralarındaki fark nedir kumaş veya deri olmaları falanmi
Hawk fab koltukları ilk başta rahat oluyor ama 3 saat sonra kütük gibi oluyor Xdrive Anka alabilirsin kumaş nefes alabilir ve 150kg kadar taşıyabiliyor

corez

80+ Bronze
iki secimde cok rahat degil , bulabilirseniz hp omen alın suan ürün karaborsaya düsmüs ama
2 farklı markayı kullandıktan sonra hp omene gectim

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Secret Lab al

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
h

hangi modeli aldınız hocam

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kaan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl hocam değerlendirmeniz iyi mi?
Alalı 1aydan fazla oldu koltuk sağlam geniş benim boy kısa öyüzden boyun desteğine yetişemiyorum süngeri ne çok sert ne çok yumuşak terleme falan olmuyor
Tek sorunum müşteri hizmetleri 4 tane vida koymamışlar kolcaklarin kapakları icin , onlar çıkmadı dedim göndermediler bende kendim hallettim

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Alalı 1aydan fazla oldu koltuk sağlam geniş benim boy kısa öyüzden boyun desteğine yetişemiyorum süngeri ne çok sert ne çok yumuşak terleme falan olmuyor
Tek sorunum müşteri hizmetleri 4 tane vida koymamışlar kolcaklarin kapakları icin , onlar çıkmadı dedim göndermediler bende kendim hallettim
bu iki model arasında kaldım x drive bütçeme daha uygun ama aradaki fiyat farkı koltuklarda da var ise exvega alacağım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Benim aldığım bunun gri siyah olanı özelleştirmelerle 9.5k ya falan geldi visco sünger ve kolcak minderi eklemistim

MamiKK

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,772
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
xdrive alcam galiba ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç