🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 38,246
Tavsiye eder misin kullandığın koltuğuBenim aldığım bunun gri siyah olanı özelleştirmelerle 9.5k ya falan geldi visco sünger ve kolcak minderi eklemistim
Tavsiye eder misin kullandığın koltuğuBenim aldığım bunun gri siyah olanı özelleştirmelerle 9.5k ya falan geldi visco sünger ve kolcak minderi eklemistim
mümkünse ikea markus al ama değilse xdrive Akdeniz yada anka al toryum ufak 15 li de o kadar rahat değil.Beyler bu hafta bir koltuk alicam hawk fab serisinden herhangi bir renginimi alayim yoksa xdrive marka koltuklardan birinimi alayim
Birde xdriveda çok seçenek var misal Toryum , 15li , Akdeniz, Anka falan var bunlardan hangisi alınır yada aralarındaki fark nedir kumaş veya deri olmaları falanmi
(Bu arada kumaş tercihimdir )
dediğin gibi fab kütük gibi oluyor ve terletiyorHawk fab koltukları ilk başta rahat oluyor ama 3 saat sonra kütük gibi oluyor Xdrive Anka alabilirsin kumaş nefes alabilir ve 150kg kadar taşıyabiliyor
Exvega aldimmümkünse ikea markus al ama değilse xdrive Akdeniz yada anka al toryum ufak 15 li de o kadar rahat değil.
dediğin gibi fab kütük gibi oluyor ve terletiyor
Tavsiye ederim rahat herhangi bir mekanik sorunu yok suanlik süngerleri falan sönmüyor hala ilk günkü gibiTavsiye eder misin kullandığın koltuğu
hayırlı olsun.Exvega aldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tavsiye ederim rahat herhangi bir mekanik sorunu yok suanlik süngerleri falan sönmüyor hala ilk günkü gibi
Alirkende buna dayanarak almistim google amcadan bakipSünger çok fark ettiriyor mu acaba araştırdınız mı ne farkı var