Aliexpress tarzı alışveriş sitesi hocamBu TEMU nedir?
480 tl üstü olma zorunluluğu saçma olmuş bence bu zorunluluk olmada alışveriş yapacaktım ama sanki indirim olunca traktör lastiği alan dayılar gibi olacağı için almadımAliexpress tarzı alışveriş sitesi hocam
geldımı 27 adet urunBen 27 adet ürün aldım tek pakette olduğundan hiçbir sıkıntı çekmedim şuan dağıtımda bugün elimde olacak
İki paket olduğunu nasıl öğrendiniz?Arkadaşlar benim ürünler 2 pakete bölünmüş. İşin saçma yanı iki tane küçücük ürünü ikinci pakete koymuşlar. Herkes tek paket olduğundan gümrükte sıkıntı çıkmaz diyordu. Bir sıkıntı çıkar mı? Kapıda vergi isteme durumu vs olur mu?
Sadece dediğin çok büyük bir olay ama..Baya gezdim ama aliexpreste 34tl olan ürünler temuda daha pahalı. Sadece tek kargo ile gelmesi, hepsinine tek vergi ödenmesi avantaj olabilir.
Sadece şu ürünü kendime uygun gördüm. Aliexpres bu ürünü Türkiye'ye göndermediği için bu alınabilir.
bence fazla bir limit değil ya olsun o kadar yurtiçinden gelmiyor sonuçta480 tl üstü olma zorunluluğu saçma olmuş bence bu zorunluluk olmada alışveriş yapacaktım ama sanki indirim olunca traktör lastiği alan dayılar gibi olacağı için almadım
5 urune kadar sorun yok ama vergı meselesını zaten odeme ekranında kesıyosa cıkmaz dıye tahmın edıyorumArkadaşlar benim ürünler 2 pakete bölünmüş. İşin saçma yanı iki tane küçücük ürünü ikinci pakete koymuşlar. Herkes tek paket olduğundan gümrükte sıkıntı çıkmaz diyordu. Bir sıkıntı çıkar mı? Kapıda vergi isteme durumu vs olur mu?
Bi bitmediniz be. Ne değişik insansınız ya , he gittim çin deki markasından sponsorluk aldım geldim aferin sana. Almazsan alma kardeşim indirim paylaşana kulp bulup iftira atmadan duramıyor musunuz ? Git şikayet et sponsorluk varsa modlar bilir zaten. Bende seni rapor ediyorum senin gibi tiplerin forumdan uzaklaştırılması gerek.Yine bir sponsorluk kokusu alıyorum biri ceza yedi
Tek ürün alma taktiği var ama söylemicem sonra bizimkiler abanır mahveder onubence fazla bir limit değil ya olsun o kadar yurtiçinden gelmiyor sonuçta