az biraz eklerim demiştin diye hatırlıyorum o yüzden sordumzaten 500 küsür birşeye aldım klavyenin piyasası zaten 1.5k-2k felan
Yok kanka. O öğlen aldığım turuncu var işte başka yok.apex tekrar alabildin mi veya stok gördün mü ben hala alamadım ://
Yazmadım ama şu an 2. siparişim kargoya çıkmamış ve ad soyad tc yi düzenleyebiliyorum yapayım mı?Her sipariş için farklı TC ve isim yazmışsan olmaz çünkü aynı anda gümrüğe girerlerse 30 euroyu aşıyorlar.
aynen 2k dır kesinliklezaten 500 küsür birşeye aldım klavyenin piyasası zaten 1.5k-2k felan
patladım bu yorumazaten 500 küsür birşeye aldım klavyenin piyasası zaten 1.5k-2k felan
bugün 1 mavi 1 turuncu açıldı onlarda iptal olanlardır. ben kısa süre içinde tekrar stoğa geliceğini düşünmüyorum iptal dışında.apex tekrar alabildin mi veya stok gördün mü ben hala alamadım ://
evet knk diğerinin pro olanın da fiyatı artmış galibabugün 1 mavi 1 turuncu açıldı onlarda iptal olanlardır. ben kısa süre içinde tekrar stoğa geliceğini düşünmüyorum iptal dışında.
Abone olduk stoğa girerse alalım diye bildirim filan gelmiyor 2 adet aldım pembe ve beyaz da alabilseydik iyiydibugün 1 mavi 1 turuncu açıldı onlarda iptal olanlardır. ben kısa süre içinde tekrar stoğa geliceğini düşünmüyorum iptal dışında.
Pembenin MCU nordic gelecekmiş hocam kaynak sağlam(!).Abone olduk stoğa girerse alalım diye bildirim filan gelmiyor 2 adet aldım pembe ve beyaz da alabilseydik iyiydi
Videoda 5 pin olarak gözüküyordu sadece kasası bile değer.alınır mı? vergıyle ne kadar gelıyor custom klavye yapasım var boyle bıseye ıhtıyacım var
Hangi klavye için dediaynen 2k dır kesinlikle
vergıyle ne kadar oluyor acabaPembenin MCU nordic gelecekmiş hocam kaynak sağlam(!).
Videoda 5 pin olarak gözüküyordu sadece kasası bile değer.