Birsey soracagim satmiyorsaniz eger bu kadar klavyeyi ne yapiyorsunuzhocam bence aula varken alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aula konularındaki mesajları okudukça benim de daha çok alasım geliyor. şu an 3 beyaz 1 siyah oldu.
Birsey soracagim satmiyorsaniz eger bu kadar klavyeyi ne yapiyorsunuzhocam bence aula varken alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aula konularındaki mesajları okudukça benim de daha çok alasım geliyor. şu an 3 beyaz 1 siyah oldu.
Yavaştan internet kafe için topluyorBirsey soracagim satmiyorsaniz eger bu kadar klavyeyi ne yapiyorsunuz
hocam satmayı düşünmüyorum yan yana dizicem sanırım bu konuları okudukça klavyeyi tekrar alasım geliyor yakında aula ordusu kuracağımBirsey soracagim satmiyorsaniz eger bu kadar klavyeyi ne yapiyorsunuz
yavaştan amaYavaştan internet kafe için topluyor
sizin 159 pro sorunu vardı sanki o konu hakkında gelişme oldu mu ?Yavaştan internet kafe için topluyor
pardon yanlış anlamışım alın geçin benceYok beyaz aula 660tl vergi dahil
Bu son deyip desteğe yazdım tam iade verdi iade parası bugün yattı hesabıma.sizin 159 pro sorunu vardı sanki o konu hakkında gelişme oldu mu ?
çok iyi hocam gerçekten kusurlu bir üründü sevindim iadenin onaylanmasına. Diğer türlü sorunsuz olan kişiler sırf mcu belirtilen değil diye bile tam para iadesi alırken gerçekten kusur yaşayan biri ürünü iade edemezse çok sinir bozucu bir durum olurduBu son deyip desteğe yazdım tam iade verdi iade parası bugün yattı hesabıma.
LINkı var mı kral bırde ne kadar zamanda teslım edılır bılın var mıserbest piyasada f75 var iken ne alınır ne de al sata gider elinizde tertemiz patlar
siyah leobog graywood v3 beyaz leobog reaperAulanın siyahı ve beyazı arasında renk dışında bir fark var mı
2k ya arkadaşlara iteledimkaça sattınız hocam
hain arkadaşı bulduk beyler2k ya arkadaşlara iteledim
Yok la ne alakası var söyledim kendilerine 1 ayda geliyo istiyosanız 1000 liraya sipariş edin diye. Tc felan verildiği için güvenmiyorlarhain arkadaşı bulduk beyler
Sessiz ve tok bir switch istiyorum. Hangisini önerirsin ?siyah leobog graywood v3 beyaz leobog reaper