Beyazına daha iyi diyorlar beyaz olanımı alayımbence almalısın guzel klavye aula
dolap uygulamasına gir bak internet diye bir şey var aula larada bak kac paraya satıyorlarPatladım sjsjsjjsjeje sen nerden biliyom bumu peki
Sana dokunmaz al dene yaw melek gibi klavye beleş.Aula çok övünüyor alıp kullansam tereddütteyim
bende beyazını aldım iyi klavye al sesi guzel hissiyatı guzelBeyazına daha iyi diyorlar beyaz olanımı alayım
kardeşim o nasıl oluyor 750 tl vergi dahil efsane vallaben ajazz ın kendi sitesinde ak820 max ı 750TL ye aldım vergi dahil gelsinde onuda bekliyorum nasıl diye
Bu klavyenin switchleri bi ara graywood V3 olmuştu karar kılındı mıSana dokunmaz al dene yaw melek gibi klavye beleş.
Genelde mor olanını kızlara 3000tlden satıyoruz - al satçılaral satcılar bu klavyeyı mor olanını 3000 tl satıyor genelde kızlara satıyorlar
İnanki siyah geldi denemedim hiç beyaz sesi iyi diyorlar siyahi arkadaşa verdim yoksa anlardım siyah aldım kendime anca gelince görürüm çoğu beyaz olan iyi dedi.Bu klavyenin switchleri bi ara graywood V3 olmuştu karar kılındı mı
kendi sitesinde indirim kuponu verdi cadılar bayramında çark çevirdim yüzde 40 indirim verince aldımbende beyazını aldım iyi klavye al sesi guzel hissiyatı guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim o nasıl oluyor 750 tl vergi dahil efsane valla
Sakin olun hocam ben fiyatları biliyorum da satılmıyacağını düşündüm o fiyatlar yazıyorda almıyorki kimse ilanlar hergün aynı ben bakıyomdolap uygulamasına gir bak internet diye bir şey var aula larada bak kac paraya satıyorlar