m1w-sp magnetic switchFiyat belirlemedim knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi model bu
m1w-sp magnetic switchFiyat belirlemedim knk
Hangi model bu
Sağlammış hocam güle güle kullanın..m1w-sp magnetic switch
Allah kahretsin 5 pin hot-swap sanırım bu keşke alsaymışım 1-2 tane.Tasarımı biraz absürt olsa da fiyatına göre iyi bir ürün gibi görünüyor. Hangi swtichleri kullandığını anlayamadım ama kırmızı ve mavi switch ile üretilmiş.
Link: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1729857831753_6hz7eooxu3&refer_page_sn=10037
Alıntıyı görüntüle
bi şeyler söyle alayım valla klavye ihtiyacım var. a4tech gk-300a seti kullanıyorum yıllardır o derece...ne kadar veriyon ona göre
Eyvallah.Sağlammış hocam güle güle kullanın..
Allah kahretsin 5 pin hot-swap sanırım bu keşke alsaymışım 1-2 tane.
5 pin bu fiyata klavyemi varmış ohaSağlammış hocam güle güle kullanın..
Allah kahretsin 5 pin hot-swap sanırım bu keşke alsaymışım 1-2 tane.
piyasa fiyatı yüksek gibi daha elime geçmedi geçince sarı siteye koyarım büyük ihtimal fiyatlara görebi şeyler söyle alayım valla klavye ihtiyacım var. a4tech gk-300a seti kullanıyorum yıllardır o derece...
ben bildirime koydum gelirse alıcamStok yenilenirse etiketleyin bari de 1-2 tane de ben çekeyim .
Her sipariş için farklı TC ve isim yazmışsan olmaz çünkü aynı anda gümrüğe girerlerse 30 euroyu aşıyorlar.Hocam ben 1200 E AJ159 Pro 1200 e de aj159 apex +^bu konudaki klavyeyi aldım ek vergi veya gümrükte sorun çıkar mı? Hepsini tek bir hesapta aldım
apex tekrar alabildin mi veya stok gördün mü ben hala alamadım ://Hocam ben 1200 E AJ159 Pro 1200 e de aj159 apex +^bu konudaki klavyeyi aldım ek vergi veya gümrükte sorun çıkar mı? Hepsini tek bir hesapta aldım
pardon vergiler hariç yazıyormuş yukarıdaürün 530 tl idi haberin olsun
para versen kullanmam pembe bu