SadeceSeyf
80+ Gold
redhangisi red hangisi blue?
redhangisi red hangisi blue?
hangi renk red switch olan
Lenn eve gidince başka hesaptan 1 adet daha alacaktım stok bitmiş
2 rengide aldım ben hangi renk hangi switch diye soruyorum
büyük ihtimalle beyaz kasa blue yazdığına göre internete görede aynısını gösteriyor gelince göreceğiz2 rengide aldım ben hangi renk hangi switch diye soruyorum
ikisi de red galiba fotoğraflarda öyle gördüm başka bir yerde yazmıyor çünkü2 rengide aldım ben hangi renk hangi switch diye soruyorum
O fiyata sadece tuşları satıyorlar nasıl veriyorlar bu fiyata anlam veremiyorum kablosu da coil cable gelirse üffbüyük ihtimalle beyaz kasa blue yazdığına göre internete görede aynısını gösteriyor gelince göreceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hot swap zaten beyaz kasa daha güzel gözüküyor
renk kısmında birinde linear birinde paragraf yazıyordu ondan dedimikisi de red galiba fotoğraflarda öyle gördüm başka bir yerde yazmıyor çünkü
kutu açılımına baktım normal kablo geliyor :cO fiyata sadece tuşları satıyorlar nasıl veriyorlar bu fiyata anlam veremiyorum kablosu da coil cable gelirse üff
Yapma be neyse tuş takımı yeter banarenk kısmında birinde linear birinde paragraf yazıyordu ondan dedim
kutu açılımına baktım normal kablo geliyor :c
Şimdi baktım da evet en azından tuşları ışık geçiriyor onu iyi yapmışlarrenk kısmında birinde linear birinde paragraf yazıyordu ondan dedim
kutu açılımına baktım normal kablo geliyor :c