trde nereden alabilirim bilginiz var mı?Valla saçma fiyat vergiyle beraber aynı paraya Türkiye de de alınıyor.
TR de aynısı nerde var ? Merak ettim açıkcası ben uzun süredir philips amlight kullanıyorum amazondan almıştım dünya para bayıldım bu şekilde düz şerit led nerede varValla saçma fiyat vergiyle beraber aynı paraya Türkiye de de alınıyor.
8 ürün aldım vergisiyle beraber 1.642,75 TL tutmuş bir sorun olmadı ha bazıları belki aynı satıcı olduğu için sorun olmamıştır veya ufak şeyler diye sorun olmamıştır ona bir şey diyemem. Yarın inşallah sorun çıkmazsa ürünlerimi alıyorumHocam temudan ilk kez 5 6 ürün aldim bi sorun yasamamak adina ne yapmaliyim musteri destege yazdım tek pakette gelirse sevinirim diye ama olmaz dedi
temuda minimum 1.500TL Alışveriş limiti yok muçok pahalı ürün değil hocam alsana
TR de aynısı nerde var ? Merak ettim açıkcası ben uzun süredir philips amlight kullanıyorum amazondan almıştım dünya para bayıldım bu şekilde düz şerit led nerede var
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 ürün aldım vergisiyle beraber 1.642,75 TL tutmuş bir sorun olmadı ha bazıları belki aynı satıcı olduğu için sorun olmamıştır veya ufak şeyler diye sorun olmamıştır ona bir şey diyemem. Yarın inşallah sorun çıkmazsa ürünlerimi alıyorum
Alıntıyı görüntüle
Link attım kankatrde nereden alabilirim bilginiz var mı?
bana dokunan 177 yazıpp almaya çalışınca 1000+ olmasıbeğenmiyorsan engelle veya bakma hocam , kimse senin keyfine göre hareket edemez. İstediğim yerden paylaşırım size dokunan nedir anlamadım.