Darkone22
80+ Bronze
Hocam merhaba siz bunu ne ile bağladınız. Dongle falan yok mu bundaSol üstte belirgin şekilde var ya
Hocam merhaba siz bunu ne ile bağladınız. Dongle falan yok mu bundaSol üstte belirgin şekilde var ya
ben kablolu bağlandım dongle yok, kablosuz bağlanamadımHocam merhaba siz bunu ne ile bağladınız. Dongle falan yok mu bunda
Kablosuz yok ki. BT ve kablolu bağlantı varmışben kablolu bağlandım dongle yok, kablosuz bağlanamadım
tamam bt den bahsediyorum, bi tane bt usb almam lazımKablosuz yok ki. BT ve kablolu bağlantı varmış
Biraz gecikme oluyor sanırımtamam bt den bahsediyorum, bi tane bt usb almam lazım
illaki olurBiraz gecikme oluyor sanırım
Kim ne derse desin fiyatına göre kalitesi bence iyiillaki olur
200 liraya konsol mu var kanka bedavaya aldıkKim ne derse desin fiyatına göre kalitesi bence iyi
Bt bağlanıyor hocam sıkıntı yok sadece titreşim bazen sapıtıyor oyunun menüsüne gir çık yapınca düzeliyor. Belki oyunda bi sıkıntı vardır.Kim ne derse desin fiyatına göre kalitesi bence iyi
Keşke siyahlari iptal etmeseydim. Kaliteli valla200 liraya konsol mu var kanka bedavaya aldık
Titreşim açamadım bilmiyoruım kurcalıyorum yaBt bağlanıyor hocam sıkıntı yok sadece titreşim bazen sapıtıyor oyunun menüsüne gir çık yapınca düzeliyor. Belki oyunda bi sıkıntı vardır.
titreşimi assetto corsa co da test ettim acayipppp bişeyKeşke siyahlari iptal etmeseydim. Kaliteli valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Titreşim açamadım bilmiyoruım kurcalıyorum ya
titreşim kendi mi açılıyortitreşimi assetto corsa co da test ettim acayipppp bişey