Merhaba bende bu gamepad ten 2 tane aldım . Ama ikisinide aynı anda bağladığımda 2sinide görüyor ama biri çalışırken diğeri çalışmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirimAlıntıyı görüntüle
Şarj doldurmaca
Merhaba bende bu gamepad ten 2 tane aldım . Ama ikisinide aynı anda bağladığımda 2sinide görüyor ama biri çalışırken diğeri çalışmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirimAlıntıyı görüntüle
Şarj doldurmaca
@Recaizade Mahmut EkremMerhaba bende bu gamepad ten 2 tane aldım . Ama ikisinide aynı anda bağladığımda 2sinide görüyor ama biri çalışırken diğeri çalışmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim
X360CE programı kurman gerek.Merhaba bende bu gamepad ten 2 tane aldım . Ama ikisinide aynı anda bağladığımda 2sinide görüyor ama biri çalışırken diğeri çalışmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim
Bahsi geçen ürünü ne kadar deneyimlediniz?Bedava fiyata kaliteli ürünler paylaşılmasının neyinden rahatsız oldunuz?
aldığım iki ürününde iki tuşunda da basım hatası var (biri L1 diğeri Y tuşu ) tuşa basılı tuttuğumda aralıklarla basıp çekiyormuşum gibi algılıyorBahsi geçen ürünü ne kadar deneyimlediniz?
(Sorduğum soruya haha atmış şaşırtmadı)
Geçmiş olsun hocam üstteki alıntıladığım mesajdaki gibi "bedava fiyat kaliteli ürün" değilmiş demek ki, iade edebiliyorsanız iade edin olmuyorsa sağlık olsunaldığım iki ürününde iki tuşunda da basım hatası var (biri L1 diğeri Y tuşu ) tuşa basılı tuttuğumda aralıklarla basıp çekiyormuşum gibi algılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şahsen ben çok beğenmedim ( gamepadlerden çok anlamam )