Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 989
Sisteme 360 diye tanıtıyor. Normalde Switch gözüküyor. Bu arada titreşim falan fena ya elimden hoplayacak gibi oluyor hahahaX360c ne hocam
Sisteme 360 diye tanıtıyor. Normalde Switch gözüküyor. Bu arada titreşim falan fena ya elimden hoplayacak gibi oluyor hahahaX360c ne hocam
Ben de aldım beyazları. Siyahı da aldım ürünleri gönderemryeceğiz diyip iptal ettiler. Temu bakiyesi verdiler. Nasıl kuracağız bunu direk tak çalıştır mı acabaSisteme 360 diye tanıtıyor. Normalde Switch gözüküyor. Bu arada titreşim falan fena ya elimden hoplayacak gibi oluyor hahaha![]()
sorunlu musun normal miBu nasıl üslup annen babanla konuşurken bu kadar saygısız mı konuşuyor du babandan mı öğrendin böyle konuşmayı uyarmak da mı suç oldu bu ülkede kendinden ne güzel biliyorsun eline klavye alanın adam olduğunu
Sorumsuz insanlara saygı gösterilmezsorunlu musun normal mi
sen saygılısın aynen indirim bitmiş düzeltebilir misin diyebilirsin
saygı gösterirsen saygı görürsün
360 driver ve X360CE programını yükleyip ayar yaptıktan sonra Steam'de direkt seçip oynuyorsun. Oyun crackse eğer bir şey yapmana gerek yok.Ben de aldım beyazları. Siyahı da aldım ürünleri gönderemryeceğiz diyip iptal ettiler. Temu bakiyesi verdiler. Nasıl kuracağız bunu direk tak çalıştır mı acaba
cevap bile vermicem işineSorumsuz insanlara saygı gösterilmez
Kendi sitesinde mi driver kral360 driver ve X360CE programını yükleyip ayar yaptıktan sonra Steam'de direkt seçip oynuyorsun. Oyun crackse eğer bir şey yapmana gerek yok.
Burada:Kendi sitesinde mi driver kral
www.techspot.com
Steamde nintendo gösteriyor yukarıda bahsettiğim program ile açarsanız xbox diye gözüküyor.benimki hala gumrukte gozukuyor birde alanlara sorum var oyunlarda nintendo gibi mi gosteriyor yoksa xbox gibi mi
TeşekkürlerBurada:
Microsoft Xbox 360 Controller Driver v1.2 for Windows 7 64-bit
Download Microsoft Xbox 360 Controller Driver v1.2 for Windows 7 64-bit. Driver update in Input Devices. OS support: Windows 7 64-bitwww.techspot.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steamde nintendo gösteriyor yukarıda bahsettiğim program ile açarsanız xbox diye gözüküyor.
nintendo gostermesi mantikli degilmi ztn kol - x-b-a-y seklindeBurada:
Microsoft Xbox 360 Controller Driver v1.2 for Windows 7 64-bit
Download Microsoft Xbox 360 Controller Driver v1.2 for Windows 7 64-bit. Driver update in Input Devices. OS support: Windows 7 64-bitwww.techspot.com
Steamde nintendo gösteriyor yukarıda bahsettiğim program ile açarsanız xbox diye gözüküyor.
malzeme kalitesi 200 liraya göre çok iyiÇok güzel duruyorlar
iniyor kralX360C kurun hocam çalışıyor ve mükemmel ötesi bir şey![]()
evet 360Tekerligi 360 mıymış herkes yok diyordu alamadık
Hocam update yazılımını bulamadım ya. Nereden bulacaz?malzeme kalitesi 200 liraya göre çok iyi
iniyor kral